Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Az biztos, hogy ez jó minőségű ház, ám én örülök, hogy az elődjét vásároltam meg! Az nekem sokkal jobban is tetszik. Itt elég "suta" benyomást kelt a perforált jobb oldal.
A "Pro TG" változat zsanéros oldallapja is sokkal igényesebb látványt adnak a terméknek.
A dupla tápegységes megoldás viszont nagyon jó reklám a "Revolt Pro", redundáns tápegységeiknek.
Jó dolog, hogy az új előlap már csak USB 3.0 csatlakozókat rejt, és kapott egy Type-C csatlakozót is. Kíváncsi vagyok, hogy javítottak-e a minőségén, mert az előd gyenge pontja ez.
Az USB kulcs végét lefelé majd' 45°-os szögig lehet húzni, annyira lötyögős, instabil az USB aljzatban bármi, amit csatlakoztatok.
@Kedves Sid,
Megtennéd kérlek, hogy leteszteled, mi a helyzet ilyen téren ezzel? Illetve ha letesztelted, megírod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Kártya csere után nincs kép.
- Milyen TV-t vegyek?
- Vga csere után nincs kép
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest