- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Ezt kukkold meg,ebben van DVB-T a leírás szerint.
-
pheke
tag
Várd meg a csütörtököt. Ha sikerül normális DVB-T antennát szereznünk, akkor megnézzük ezt a WayteQ DVB-T-s médiacuccot. Papíron nem rossz (1080i, 720p, felvesz külső vinyóra!, lejátszik: jpg, bmp, mp3, ogg, mpeg, avi, mkv!, mp4!) és 8ezer a kisker ára! Ha csak a fele formátumot ismeri tényleg, mint a popi és megy a DVB-T rendesen, akkor best buy lehet az ősöknek
-
pheke
tag
Ha nagyon őszinte választ akarsz, akkor nem sokban. Valahogy olyan ez a dolog, mint az autóknál. A Déjvú (szándékosan írtam így, nehogy megbántsak valakit) is elvisz kényelmesen A-ból B-be, sokan mégis inkább Volkszvagányt, vagy Bömöst vesznek valamiért. Az apróságokon, összeszerelési minőségen, a szolgáltatásokon, alkatrészeken múlik egy cucc ára. Ha megnézed mondjuk a hardveraprót, akkor alig akad eladó Popcorn, a legeslegeslő szérián kívül és még azok sem olcsók.
Jó támogatás, minőségi összeszerelés, logikus menü és kezelhetőség, háttérvilágításos távirányító, stb.
Félre ne érts, nem mondom, hogy ezek a világ legjobb lejátszói, de egy év után sajnáltam, hogy eladom a saját A210-emet, de akkor (már nem
) úgy gondoltam ismét belevágok egy HTPC építésbe. A HTPC-ből notebook lett (Brazos alapokon) így sanszos, hogy megint lesz otthon médialejátszó és sanszos, hogy Popcorn lesz vagy HDI Dune. Egyszerűen jó használni és nekem (és ez a lényeg, hogy ez a dolog szubjektív) megéri a plusz költséget az "érzés".
De biztos vannak még nagyon jó logikus, mindent tudó lejátszók, csak hát én sem ismerem mindet.
Üdv:
pheke
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest