- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Hmm, csak nekem nem túl bizalomgerjesztő hogy a fedlap illlesztése olyan hullámos mint a duna vize? Ugyancsak, amikor meghajtogatod akkor frankón szét is nyílik az illesztés.
Ez bug vagy feature? Mondjuk egy Acer ezért már rég megkapta volna a magáét
-
pheke
tag
A keret szétesését én sem vettem észre, de már az elejétől fogva egy X1 van a "tiniképű" (boooocs
) srácnál és egy x220 a kitüremkedő akkuval a borostás figuránál. Valaki írta, hogy az X1 kikapcsol ha vizet érez azért nem azt mutogatták szerintem, de végig ott az x220 a videóban és az kap többet
-
lapa
veterán
tudtommal sokkal régebbieket (r50 meg ilyesmi) használnak, de lehet hogy fellőttek most ilyet is reklámnak. nekem egyébként nem jelenik meg normálisan az oldal.
a kijelző keretét visszapattintani nem nagy ügy, meg azt is el tudom képzelni, hogy a jobban sikerült műveleteket vágták össze. szóval nem feltétlen kamu ettől. mindenesetre elég gyanús.
ha jól emlékszem az x1 kapcsán volt valami olyan nemrég, hogy vízszenzor van benne, és nem hagyja magát visszakapcsolni míg ki nem szárad rendesen. elképzelhetőnek tartom, hogy ezért nem mutogatták vizezés után. de lehet hogy tévedek, és nem x1 volt.
-
Perzsa
tag
Ilyeneket használnak fent a Nemzetközi Űrállomáson.
[link]Sok a kamu rész a videón:
- 4:03-kor látszik, hogy szétesik a kijelző kerete!
- X1-et dobálnak (3:10), de mikor mondják hogy nézzük meg a gépet akkor meg X220-at mutatják (3:20).De ettől még jó gépek nagyon! Én is imádom a T420s-met.
-
^Clown
addikt
Remélem, hogy ez a zsanérprobléma csak egy egyedi eset...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
kiskaktusz #53 üzenetére
azt éreztem a felszereléséből a srácnak (flex)
-
ledgeri
nagyúr
Boldog lettem, hogy segíthettem!!
Amikor végignéztem először a vidit, rákerestem itt a PH-n, hogy van-e teszt... nem volt..
Nem gondoltam volna, hogy frissebbb notikat dobálnak -
pusszycat
nagyúr
Nem tűnik gyengének a zsanér ebben a videóban aki ilyen gépet akar venni annak kötelező megnézni.
Samsung Wave GT-8500
-
ledgeri
nagyúr
-
meba
tag
Mikor lesz AMD E-450-el szerelt laptop/netbook tesztelve. Egy Sony YB-s szeriara kivancsi lennek, vagy barmi mas ami evvel a procival van szerelve.
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #44 üzenetére
szigetes és az elrendezés sem az igazi. régieken pl. hatos blokkban volt a jóöreg PgUp-PgDn-Ins-Del-Home-End sextett.
hát akkor ne Gorilla Glass legyen, hanem plusz fém mögötte és matt panel
-
AF87
csendes tag
Ja és nem az Edge szériából vették át, hogy 1 csavar fogja a winyót rejtő ajtót. Akárhogy nézem az előttem lévő T410-et, mellettem fekvő T420-at és a most telepítés alatt álló x220-as gépemet ezen is egy csavaros winyó ajtó van
Az edge az, amin pl általában nincs ilyen megoldás. Legtöbb edgeben nem cserélhető így a winyó. (11, 13, stb...) Asszem az újakon már megjelent (e220s), de még nem jellemző.
-
AF87
csendes tag
A memória cseréről annyit, hogy könnyen cserélhető, ugyanis a memória slot a kivehető (és cseppálló) billentyűzet alatt van.
T kategória is rendelhető SSD-vel, sőt nagyobb SSD-vel is mint az X1.
Fényes a kijelző, mert corning gorilla glass, tényleg nagyon jól bírja, sérülésmentes.
A zsanér nem fémes hatású vagy fémes látszatot keltő, hanem fém
-
cucka
addikt
Megnéztem az adást, meglepően jó lett.
Egy furcsaság, ami feltűnt: jól látom, hogy a zsanérok/mágnesek nem tartják össze rendesen az összecsukott gépet? (Amikor matattok vele, úgy tűnik, mint ha nagyon könnyedén szétnyílna az egész) -
buvartacsko
addikt
Kár, hogy nem merek belenézni, eddig akárhány ThinkPad videóteszt volt, mindegyik tele volt írtózatos nagy hülyeségekkel.
Nem tudom mi bajotok a fényes kijelzővel, X200 Tabletem is fényes, teljesen használható, még jobb mint a matt volt, de azért vergődjetek rá.
egy csavarral kivehető vinyó = az Edge "öröksége :S
minek tesztelitek a gépet, ha soha az életbe nem láttatok még thinkpadet??
-
Perzsa
tag
Lehetne végre egy T420s teszt is...
-
Ryoo
senior tag
Mikor kerül fel az adás?
-
bambano
titán
még mindig a használhatatlan formátum...
még jó, hogy nem is működik...valahogy nem adnám a saját tp-met ezért...
-
Boxi88
őstag
Nem rossz gép, bár én nem ájultam el tőle...
-
Shadowfax
addikt
Az elmondottakhoz két hozzáfűznivaló:
1. Az egy csavarral kivehető vinyó minimum 10 éves Thinkpad fícsőr, tehát ne mondjuk, hogy az Edge "öröksége".
2. A portok elrejtése különböző ajtócskák mögött pedig a '90-es évek elején, tehát a korai Thinkpadeken is használt okosság volt. Most ehhez nyúltak vissza a tervezők. Kétségtelen, hogy sokkal elegánsabbá teszi a gépet, más kérdés, hogy a használhatóság rovására mehet.De azért érdekes volt végignézni.
-
Flashget
félisten
megint a DVB-T szelleme járt a stúdióban azért szakadt meg
-
bence1204
tag
kösz az adást
-
pheke
tag
válasz
callmeakos #29 üzenetére
Csak az elköszönést mulasztottátok el
A rögzített adásban az is meglesz remélem
-
GabiBlue
csendes tag
elszállt
-
bence1204
tag
itt is
-
petipetya
nagyúr
elment a kép és hang
-
Heller2
aktív tag
Meg sem merünk szólalni!!!
-
bence1204
tag
mi lesz csütörtökön?
-
csabi94
őstag
Bog bevásárolt
Tetszik amúgy a gép, csak az ára nem.
-
callmeakos
veterán
Eddig nem nagyon rajongtam a ThinkPadek után, na de ez pfuuuu ez piszok jól néz ki. Mondjuk ennyi pénzért tetszhet is
-
bence1204
tag
minden oké
-
petipetya
nagyúr
kép hang ok
-
cucka
addikt
Lesz a gépről rendes teszt is, vagy csak ez a ph!tv-s bohóckodás?
-
gybazsi
senior tag
Ezek szerint nem csak az én szemem szúrja az a kijelző.
-
kiskaktusz
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Engem is zavar. Thinkpad ez kérem fényes kijelzővel? Inkább vennék X220-ast mint ezt csak hát az is drága nekem.
Azért az adást megnézem mert kíváncsi vagyok. Bár gondolom majd jön a szöveg, hogy "mert a színek szebbek rajta". Hát inkább legyenek fakóbbak, de akkor kültéren legalább lehet is használni. -
pusszycat
nagyúr
#2 / #5 Ha zavar a fényes kijelző vegyetek rá foliát 30 $ + védelem karcokra.
Samsung Wave GT-8500
-
válasz
callmeakos #6 üzenetére
Igen cseppálló. Youtube-on van valahol....sajnos nem találtam meg...egy video ahol oda-vissza telibe kapja a vizet. Meg párszor csapkodják a földhöz is...
Hát igen...azt a gorilla glass-t valahogy megoldhatták volna hogy matt legyen...
-
callmeakos
veterán
Kérdésem az lenne hogy cseppálló e a billentyűzet?
Ha esetleg Keresztes Ildikó ráhullajtaná a könnyeit -
vakarcs
aktív tag
nekem valahogy nem fer bele, hogy TP es fenyes kijelzo :S
Uzleti ragyogas? -
HXY
addikt
Az USA-ban 1000-1200 dollár: [link]
A magyar árak hogy jönnek ki...
Szerk.: Na meg a fényes kijelző....
-
SG3rg0
őstag
Na ez a masina, kedvemre való
-
kiskaktusz
addikt
tetszetős a desige, csak az a fényes kijelző nem kéne bele és lehetne olcsóbb
majd este kiderül miért is kerül ennyibe. addig nem nézek utána
-
Ringman
félisten
az X faktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest