- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
A nem jó az mit jelent? Nem minden Digi RCA kimenet tud egyben optikai is lenni. Nem fér bele, vagy nem működik? Akkor ad csak az rca optikai jelet is, ha erre is fel van készítve.
Nem értem miért ide pakolták, ha fizikailag nem férnek bele a toshlink-mini toshlink adapterek... Ezen a képen látszik, hogy adnak hozzá ilyen átalakítót.
-
Mokó
aktív tag
Ebbe hol tudom beletenni a sárga "kazettát"
hahahhaha
-
Antibazsi
aktív tag
Mennyivel jobb ez mint mondjuk egy drágább alaplap (PL. Asus SupremeFX) hangkártyája? Van egyáltalán értelme asztali géphez ha a fejhallgató erősítő annyira nem lényeg illetve a hang a gépből jelenleg hdmi-n megy az erősítőbe? Ez már eléggé off, de egyáltalán számít valamit is a hangkártya ha a dedikált VGA hdmi csatlakozóján megy ki a hang? Ha jól tudom most már a videokártyákon is van hangchip (vagyis az új radeonokon biztos van), de javítson ki valaki ha nagy baromságot írok. Szóval ilyenkor a hangkártya totál lényegtelen? Tegyük fel ha egy ilyen USB-s kártyán keresztül küldeném a hangot optikai kábellel az erősítőbe jobb/szebb eredményt kapnék? (70% házimozi - 30% tömörített zenehallgatásra használom a rendszert)
-
M@trixfan
addikt
A lejátszásnál az a lényeg, hogy ne legyen mintavételi konverzió feleslegesen. A legrosszabb a 44-48 Khz konvertálása lejátszáskor. Esetleg a 192 Khz más lehet, de nem biztos, hogy van valós értelme az upsampling-nek.
-
-
Maxtreme
addikt
Még jó hogy most vettem külső X-Fi HD-t
Szívesen kipróbáltam volna ezt az U7-et. -
BatchMan
senior tag
válasz
stargazerhu #19 üzenetére
Nagy kérdés az X.1, mert mélysugárzó kimenet nincs rajta külön...
Ez így csak 2.0, 5.0, 7.0 nekem. -
stargazerhu
aktív tag
Akkor ez müxik 7.1-es Tiamant fülessel, tényleges 7.1ben? Azt látom hogy egy átalakító tuti kell hozzá, mert a front sugárzók szét vannak szedve...
-
Én egy percet sem láttam belőle. Hiába nyomtam a frissítést, folyton off air-t ír.
Az elején még néztem a fórumot, láttam senkinek nem ment, erre most benézek és látom volt adás? Hát ez jól sikerült...Ui: közben frissítésre hozza, hogy megnézhetem a 19:56 perc adásidőt. Ha más nem, így utólag megnézem.
-
BatchMan
senior tag
A vége megszakadt. Közben volt reklám, nem tudom, mindenkinek ugyanakkor?
-
ciao
senior tag
elment a kép-hang
-
devast
addikt
Ha zenét hallgatsz, akkor 44.1khz kell, mert minden a cd és az arról rippelt dolgok mind olyanok. DVD-n és videók mellett általában 48khz van.
-
Entryy
aktív tag
Minden rendben!
-
BatchMan
senior tag
Megy
-
Strezi
őstag
OK! Látlak, hallak.
-
toomyy
csendes tag
Elindult már???
-
BatchMan
senior tag
Megy már? Nem látom.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
"Sokatok kérésére megpróbálkozom a Ustream-el, szorítsatok!"
Kimaradt egy "m" betű Pheke Úr"Ustream-mel".
Amúgy Ustream-nél még a YT-on keresztüli Hangouts is komolyan jobb és kapásból fent van utána a PH! csatornán a live. Na nem beleszólni akartam, csak régen jártam erre, nem tudom mi a helyzet.
-
shteer
titán
szuper
próbáljátok ki légyszi, hogy ki lehet-e belőle csikarni jelet a normál és a digitális optikai kimeneten egyidőben ugyanazt (analóg + pcm)
a xonar dgx tudta ezt, külső hangkártyát keresek ami szintén tudja -
GeryX
tag
Miért EZ jut eszembe erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest