- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Egész érdekes kis szerkezet. Bár én nem használnám ki, és az ára is kissá magas még.
Viszont az a webcam vagy nem tudom mivel dolgoznak, az kész röhej. Minden videóban ez van, fél perceket kell várni amíg kegyeskedik fókuszálni? Pfff. Be lehetne már szerezni valami normálisat is, nem ilyen szemetet
-
azbest
félisten
Lehet, hogy az zavart meg hogy 3 részből áll a videó, mert 2x megszakadt az adás és az első részben (ahogy először végigér a pozíció jelző) még tényleg csak duma volt
Úgy vettem észre peheke szokott hallgatni a kritikákra, szal nem kell kímélni
zongora aláfestéssel, fekete-fehér verzióban pedig jó kis burleszk film alap is lehetne, annyit küzd néha a beállításokkal
De talán éppen ez a varázsa a műsorának
-
twine
veterán
Akkor viszont sűrün elnézést a tesztelőtől a "trollkodásért"!
Sorminta pirulós smile-ból
Ennek tükrében akkor türelmesen végignézem, és nem csattogtatok bele a videóba!
A képminőséget és a webkamerát mindenképp kalkulátam a dologba....leginkább a sötétben/világosban való vetítés az ami igazán érdekelt!
Bocs pheke még1x
azbest neked pedig köszi az infót, valamint a kiigazítást! -
azbest
félisten
-
twine
veterán
Elnézést ha nagyon trollnak tünnék, csak erőssen csalódott vagyok:
Megláttam a főoldalon hogy mi a teszt tárgya, és borzasztóan megörültem,hogy végre látok egy ilyen készüléket működés közben! Az első pár mondat után bele-bele "tekertem" a videóba, kb. egy percenként, de vetítést nem láttam csak a "dumát"! A specifikációt a neten is el tudom olvasni,,,Ennek így sok értelmét nem láttam....de biztos bennem van a hiba.... -
kovgab
tag
Teccik
. A led-es dolg is jónak tűnik, az csak jó lehet ha nem kell izzót cserélni sok sok pénzért!
-
GreenAtis
tag
Csak nekem szakad félbe az adás 15:23nál?
-
azbest
félisten
OTG kábel/adapter néven szokott futni az a kábel ami annyira tetszett. Szériafelszerelés kínai médialejátszókhoz, itten van olcsójé adapter:
http://www.dealextreme.com/p/mini-usb-on-the-go-host-otg-adapter-2-pack-50944A projektor nem 1280-ban vetít, hanem a fizikai felbontásán... a ráküldött jel lehet 1280-as, amit a saját felbontására lekonvertálva tud mutatni. Pont fordítva mondtad
-
AthlonXP
őstag
Heló, elindult már az adás? Csak azért kérdem, mert a múltkor is ment én meg nem láttam egyik böngészőmben sem, hiába frissítettem őket. Bár azóta már volt egy reinstall is, de ez más kérdés...
-
erhas01
tag
pheke:
Hány méterről vetít a falra általában?
Mi az a maximum távolság, ahol még egy feliratos szöveg elolvasható?
Mekkora a kép magasság, átló, széllesség ekkor?
Akkuról csak, és vagy usb kábelről, táppal, vagy egyébbel is működik?
Külön a natív felbontás és a max felbontás szeretném, ha bemutatnád, milyen a kép minősége.
Fogása, használhatósága, kezelhetősége?
Színek megjelenítése milyenek?
nappali, esti, szobai, természetes fényben felvett képek, videók.
Anyaga, összeszerelése?
Mennyire kell kb besötétíteni a vetítőtermet?Köszönettel: erhas01
-
zola8van8
tag
Végre valami új kütyü
Be lehet állítani a képet jól a trapézkorrekció nélkül? A HD filmeket mennyire lehet megnéz a 854 x 480 felbontáson?
-
Nagyon kíváncsi leszek rá,de szerintem csodát nem lehet csinálni ekkora méretben.
-
Z86
őstag
Itt egy oldal a részletesebb specifikációkkal. Azt írja:
Resolution (Native / Max) - WVGA (854 x 480) WXGA (1280 x 800)
A natív felbontás elég kicsinek tűnik, viszont az 1280 x 800 már egész biztató. De gondolom azt valamilyen trükkös megoldással érik el. -
Sanya
nagyúr
Várjuk, hogy mit tudhat egy ekkora ketyere, és mennyi lehet az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged