Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Aktív témák
-
válasz
Blindness #249 üzenetére
Ebben a topikban a tied az első arrogáns hozzászólás.
Semmilyen érvet nem láttam az álláspontod mellett, csupán egy szánalmas, antiszemita fröcsögést.
Nem látom, ki milyen vitában maradt alul. A Te hozzászólásodig csak véleményeket olvastam, mely nem volt senkire nézve sértő. Majd megjelentél Te a 128-as IQ hányadosoddal, és kultúrát emberhez méltatlan stílusban nyilatkoztál.
Az én IQ-m 145, de valahogy nem jutott eszembe soha erre verni. Ezen felül egy 80-as IQ-val rendelkező egyéntől sem várnék niggerezést.Furcsa egyébként, hogy az emberek milyen szélsőségesen reagálnak az övékétől eltérő véleményekre. Sóhaj...
Szélsőségesen... Ki is reagál szélsőségesen? Talán megérné kifizetni azt a tesztet, mert erős kételyeim vannak a 128-at illetően.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest