Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek veled!
Értem a dolgot, kell mert, most ez a menő, de tényleg: FELESLEGES.Miért? Mert e-nélkül is a legjobb Magyar hardveres oldal vagytok!
A f.szbúkkos logint meg nem értem miért jó. Amikor meghívtak egy minimalista jelszót is engedett a acc. létrehozáskor, tehát ha fos a f.szbúk jelszó akkor fos lesz a többi is....
Ugye nem kell magyarázni a következményeket, a különböző oldalakon.Twitter: igazából eddig nem láttam értelmét, főleg olyan felhasználásssal amit te is írtál, de én személy szerint saját kis emlékeztetőnek használom, ha találkozok valami jó cikkel vagy linkkel. Erre jó.
Olvasom tovább a hsz.eket...
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP ProBook 450 G10
- Intel Core i5 14400 + 2027.02.08-ig garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest