- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldvor
csendes tag
Sziasztok!
3gombossal nekem nem tölti le a gyári romot, manuálisan felrakok stock romot és utána vissza gyári recovery és utána bubus írása szerint bootloader zárás? Én telót váltottam és félek, hogy tesóm ilyen állapotba hamar lenullázza a telót. Ha jól írom hol találok gyári romot&recovert? Köszönöm -
eldvor
csendes tag
@Petya220 van valami hír főzött oreo-val kapcsolatban? p10lite-ra is jött már béta, p9 lite 2017-re pedig már stable
-
eldvor
csendes tag
Hello!
Valaki tesztelte az elite rom 7.4-et? Mert nekem és sok más embernek 7.3-ban nem ébredt fel egy idő után alvó állapotból a telefon semmiként. Valakinek tapasztalat ez ügyben? -
eldvor
csendes tag
Sikerült az elite romot telepíteni köszönöm a rengeteg segítséget, jól jött nagyon!!!!!
-
eldvor
csendes tag
Hello! Elite romot megéri feltenni? Mik az ismert hibái?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest