- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Másoknak mi a tapasztalata a Blumen magokkal? Az nőtt ki aminek kellett volna?"
Nekem semmi, vagy nem az nőtt. Legalábbis úgy vettem észre. Nehéz követnem már így utólag, nem jelöltem őket, de leginkább semmi sem bújt ki a magokból, ahogy emlékszem.
A Lidl-s ültetőtálas cucc viszont parádésan kelt ki és növekedett. Olyat tuti veszek jövőre is. Tőlük kellene szerezni más fajtákat is, ha lesz. Ma kóstoltam az első termést abból a tételből: nem lesz egy erőbajnok (de hát végül is csak egy laza Cayenne), viszont nagyon finom! Kiváló dúsító alapanyag lesz a majd készülő őrleményembe! Mellé megy majd erősebb fajta, de nem szeretem, ha méreg erős az őrölt paprikám, így pont jó lesz dúsításhoz, hogy a mennyiség nagyobb legyen és hogy ne legyen méreg erős. Meg az íze is szuper őrölve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Total Commander
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest