- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tigerclaw
nagyúr
A hardvert én nem megaherzekben mérem, szóval fogalmam sincs hogy melyikben mekkora proci van, de azt tudom, hogy a konkurens gépeken pl. vannak általánosan használható USB portok, memóriakártya olvasók, 720p-s kijelző, sztereo hangszóró, jobb kamera/kamerák.
Én egyébként elégedett vagyok a saját iPadommal, de még elégedettebb lennék, ha lenne valódi konkurenciája és lenne valódi verseny. A gyártók hiába erőltetik a hardverek harcát, mert ez pedig most főleg az operációs rendszerek harca és az alkalmazás/tartalom áruházak harca. Az iOS zárt, vaskalapos, szemellenzős, diktatórikus, funkciószegény de atomstabil és élmény használni, az Android meg szabad, de olyan mintha mindig csak béta állapotban lenne és nem csak appokban szegényes, de tartalomban főleg. Az iTunes nagyon sokat dob az iPad-on. Sajnos nincs igazi csata, pedig ha lenne az Apple is "kénytelen lenne" nyitni az igények felé.
-
törölt tag
hihetetlen ez az aluminium-fétis. nagyjából a röccenés-fétissel egy sorban jön, amikor már minden érv elfogy (agy elő sem jött).
részemről nagyon örülök annak, hogy nem rideg fémből vannak az eszközeim, legalábbis a borításuk. nem cserélném le a Thinkpad-em "félgagyi műanyag" borítását sem, és a telefonomét sem aluminiumra, magnéziumra és a többi könnyűfémre. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ az iPad 2 verése, hogy ide vehetjük-e a Win 7-es tableteket. Nyilván az Android vonalon majd csak a Tegra 3 veri az Apple A5-öt. De ha tablet szintjén gondolkodunk, akkor szimplán hardveresen, a teljesítmény és tudás tekintetében az MSI WindPad 110W például kiütéssel kivégzi az iPad 2-t is. A fő probléma a Win 7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged