- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
cinemazealot #32 üzenetére
Nekem meg apám jön állandóan ezzel át, hogy ilyen meg olyan dolgokat írt ki a tablet. Van fenn neki vírusirtó, de pl minap átszaladt, hogy vírusos a tablet... Egy mocsok reklám....
Én pl nem használok adblockert. De csak videó nézés közben szokott igazán zavarni, ott meg kinyomható, max 5 sec múlva. (Volt már, hogy belefutottam pár jobb reklámba, vagy tetszett a zenéje, és így akadtam egy jobb előadóra...De nem jellemző.) Máshol szinte észre sem veszem, max, ha 25 ezredjére kattintok már az oldalra, hogy nyissa már meg azt a menüpontot... Az kezd kicsit idegesíteni, de én türelmes ember vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest