Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
ForRedGlory #552 üzenetére
Az alapvető feltevés az volt a fórumtársnak hogy nem venné mert nincs rajta Youtube(valószínűleg akkor se ha lenbe rajta) . Erre reagáltam amit.
És a tiedre hogy az se gyári alkalmazás. -
dutrás
őstag
Új szolgáltatás az új Huawei P40 család és Mate 30 pro készülékekhez
[link] -
dutrás
őstag
válasz
ForRedGlory #543 üzenetére
A Youtube Vanced már eleve nem azonos azzal az alkalmazással mely része a GMS szolgáltatásainak. Bocsika.
Pont a Vancedet használom én is.
De Youtube-t nem. -
dutrás
őstag
Aryon87 rolandrepasi sajnálom hogy ez a helyzet.
-
dutrás
őstag
Ha vezetékesre gondolsz akkor 40 wattal tölt a Mate 20 pro is. Gyári töltő amit adnak vele tudja.
Vezetéknélküli idáig max 15wattos van ha jól tudom. Nekem van egy nem gyár 10wattos azt nem kell hűteni. 40 wattot biztos. Hogy lesz e gyári egyenlőre nincs információ viszont a van a piacon Moxom az tudja és hűtött. -
dutrás
őstag
A válasz nagyon egyszerű. Mert ezt akarja megvenni. Aki 400 ezret kiad egy telefonért biztos vagyok benne hogy tudja mit vesz mire adja ki a pénzét. Azt használja amit a Huawei kínál
Ha meg tudja mit vesz nem köt kompromisszumot vagy igen de azt tudatosan felvállalja.
Biztos becsúszik olyan vásárló is aki nem néz utána az meg magára vessen.
Na látod az Oppónál ott a kamera és vízállóság hiány. -
dutrás
őstag
válasz
7Heads Drago #344 üzenetére
Akkor nemsokára gyakorlati felhasználónk is lesz hisz Mezcal fórumtag beigérte.
-
dutrás
őstag
Ez tényleg promóció: [link]
-
dutrás
őstag
Te vagy a 30milliomodik aki ezt azok szemére veti akiket érdekel és elfogadja hogy ez a készülék ilyen.
De fordítsuk meg a kérdést: miért kell sok esetben habzó szájjal lefikázni a Huawei ezen termékét?Milyen hardverben van lemaradva? Ez legalább szakmai irányultságú kijelentés volt várom hogy meg is magyarázd.
Ja mezőgazdaságban dolgozom nem promóterként.
Még egy megjegyzés: milyen alpon oltod le azokat a fórumtagokat ráadásul ilyen jelzővel akiket véletlenül sem ismersz vagy pusztán a koruk miatt is esetleg tiszteletet érdemelnének. Mindössze csak azon az alpon teszed mindezt hogy egy termékről pozitívan is tudnak véleményt alkotni.
-
dutrás
őstag
Az a helyzet hogy a Huawei évek óta jó minőségű telefonokat tesz le az asztalra. Nem értem mi abban a kivetnivaló ha valaki továbbra is ezt a minőséget és ezt a gyártót választja akár GMS nélkül is.
Én úgy látom sokaknak problémát okoz az hogy nem vagyunk egyformák. Egyesek meg akarják győzni a másikat arról hogy hülye ha ezt a telefont vagy egyáltalán HMS rendszerű készüléket vásárol magának. Sőt meg akarja győzni hogy vegye azt ami neki van.
Hagy döntse már el mindenki szabad akaratából hogy a pénzét mire költi.
Nálunk itthon a gyerek bevállalta a P40 Lite-ot. Műszaki egyetemre jár és akkor most hülye? -
dutrás
őstag
Csak egy mobieszköz tulajdonságait próbáljuk meg boncolgatni és mindíg ez a vége. Tegyük már végre félre a politikát.
-
dutrás
őstag
válasz
beyruth82 #118 üzenetére
Nagyon nem vitaképpen mert igyekszem beszélgetős stílusban megértetni veled.
Kiemelném a TUDATOS szót.
Van aki azért venné mert szereti Huawei telefonjait(köztük én is). Meg akar maradni ezen a vonalon. Volt már olyan is aki pont a GMS hiánya miatt venne ilyen telefont. És ez itt a mobilaréna topikjaiban lett kijelentve.
Persze ha nagyon akarjuk kell kompromisszumot válalni de most már el kell fogadni tetszik nemtetszik valós alternatíva a HMS. -
dutrás
őstag
válasz
Juhaszatti #90 üzenetére
A vevő miért ne választhatná tudatosan bármelyik kizárólag HMS-el érkező készüléket. Tudomásul kell venni végre hogy a HMS valós altrenatíva még ha vannak is hátrányai a GMS mellett. Erre bárki aki kicsit utána néz fel tud készülni és el tudja dönteni kell vagy sem.
-
dutrás
őstag
válasz
ForRedGlory #68 üzenetére
Te az összes kódot ismered a googleban
-
dutrás
őstag
Ez kameralyuk is felhasználó kérdés. A Mate 20 pro-n hatalma noch van amitől egy darabig nagyon idegenkedtem. Pár hét múlva észre se vettem. Persze ez mindíg egyénfüggő van aki nem tudja megszokni.
Jelen esetben ez egy pontja a telefonnak amibe bele lehet kötni lehet fikázni. -
dutrás
őstag
válasz
MarkCsiha461 #2 üzenetére
Megfordítom a kérdést. Van valami ami az S20 ultra mellett szól?
Srácok nézzetek már az euró és a dollár árfolyamra.
Ez igaz mindkét gyártó árazására és a Huawei még így is olcsóbb lett.
Az is tudatosuljon már mindenkiben végre hogy igen a HMS létezik él virul és fejlődik. Nyugodtan be lehet nézni az AG ba alig pár hét alatt igen sok alkalmazás felkerült.
A fórumon is többen jelzik hogy meg vannak google nélkül. Nekik mi ért ne érné meg?
Azonkívül csökkenni is fog biztos az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négy oldalt kanyarodik le a méretes OLED panelt takaró védőüveg, és minden eddiginél ütősebb a fotós szett, ám a Google-szolgáltatások hiányoznak.
- Minden, ami hőszivattyú
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest