Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #558 üzenetére
akkor ezek most nem dslr képek?
-
7Heads Drago
veterán
Nah ilyent se láttam még. Mind kézből lőve.
Kép nappal normál felvétel:
Kép nappal éjszakai mód:
Kép éjszaka éjszakai mód:
Eszembe nem jutna éjszakai módot nappal használni.
[link]
- Éjszakai felvétel módban a kamera többször is exponál a felvételi folyamat során. Emiatt fontos, hogy a Telefon mozdulatlan maradjon.
- Ha manuálisan szeretné beállítani az ISO-t és a zársebességet, a legjobb eredmény érdekében az ISO-t hagyja 200-on vagy alacsonyabb értéken, és a zársebesség legyen 5 másodpercnél lassabb. -
törölt tag
P40Pro+ unboxing [link]
Hat nekem nem erne meg a felarat. Annyival nem ad tobbet a Prohoz kepest hogy megerje megvenni, sot a kerami boritas nagyon nem tetszik. Egy pillanat alatt tok dzsuvas lesz.
Le merem fogadni a plusszos 10szeres optikai zoomja es a sima Pro hybrid 10szerese kozt nem less nagy difi minosegben. -
dutrás
őstag
válasz
ForRedGlory #552 üzenetére
Az alapvető feltevés az volt a fórumtársnak hogy nem venné mert nincs rajta Youtube(valószínűleg akkor se ha lenbe rajta) . Erre reagáltam amit.
És a tiedre hogy az se gyári alkalmazás. -
törölt tag
P40Pro 1 het hasznalat utan: [link]
-
dutrás
őstag
Új szolgáltatás az új Huawei P40 család és Mate 30 pro készülékekhez
[link] -
Aryon87
félisten
-
xhege
veterán
Teljesen feleslegesn oltogatjátok itt egymást
Úgysem tudja senki meggyőzni a másikat. El kell fogadni, hogy mindenkinek mások a preferenciái.
Az én személyes véleményem az, hogy nekem kellenek a GMS szolgáltatásai, így nem fogok venni biztosan mostanság olyan telót (se sok pénzért, se kevésért), ami azt nem tudja. Azt gondolom, hogy nagyon sok ember gondolkozik így sőt talán az emberek többsége. Sokan nem akarnak, nem tudnak mókolni a telefonon. (Igen sokaknak egy apk telepítése is meghaladja a képességeit, csak használni akarja, amit vett. Ez mondjuk szerintem jogos igény is.) Ettől függetlenül azt gondolom, hogy a Huawei nem fog beleroppanni a Kínán kívüli eladások jelentős csökkenésébe, bár ezért meg fogják érezni. A Kínai belpiac a túléléshez bőven elég, sőt. Aztán meg, hogy mi lesz hosszabb távon az majd kiderül. Véleményem szerint vagy a HMS felfejlődik, mint valós alternatíva a GMS és IOS mellé (én ennek örülnék, mert az jó, ha több a szerplő), vagy pedig előbb-utóbb lesz egy megegyezés/engedmény és újra lehet használni majd a GMS-t a Huawei telefonokon. -
dutrás
őstag
válasz
ForRedGlory #543 üzenetére
A Youtube Vanced már eleve nem azonos azzal az alkalmazással mely része a GMS szolgáltatásainak. Bocsika.
Pont a Vancedet használom én is.
De Youtube-t nem. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Tomika94 #540 üzenetére
Hagyd, a hardcore felhasználók megmagyarázzák, hogy te vagy a hülye és a GSM semmit nem ér (bocs, kb 5 Ft-ot ér, látod), a youtube-al együtt, mert úgyis csak reklám van rajta (youtube vanced).
Addig nem terjed a gógyi, hogy nem a saját felhasználási szokásaikat kellene általános érvényűnek tekinteni és mindenkire ráhúzni.
-
Aryon87
félisten
válasz
Tomika94 #540 üzenetére
Azért azt ne feledd, hogy a gyenge Forint is beleszól az árba, valamint a hardveres felépítés sem olcsó, főleg az 5G. A GMS szolgáltatás kb 5Ft-ot ér (nekem), így nem az teszi ki az árát.
Igen drága valóban, de ha a töbi márkát megnézed, azok sem olcsók, és ott hardveres problémák vannak némelyiknél..
Nem szándékozom belemenni a témába, csak nézz körül, és megérted mire gondolok. Na nálam azok a problémák nem férnek bele a 350-400ezres árba.. -
Tomika94
újonc
Hát ha az a 20% tényleg meg is veszi akkor valóban (bár kétlem). Pedig egész pofás telefonok külsőre tetszenek de ilyen formában ennyiért... Ahogy láttam a xiaomi már be is előzte a huaweit. Valószínűleg ez hosszútávon is így marad. Persze a P30 pro még ma is egy nagyon jó telefon és az talán meg is éri az árát. Ez így maximum fanatikusoknak jó annak a szűk rétegnek. 400 ezerért vicc az biztos, főleg, hogy a legtöbb ember ha ennyiért vesz telefon nem akar vele még butykölni, hogy használni lehessen.
-
törölt tag
Birom a sracot. Tok jo letesztelte a telefont itt egy video tole a sok kozul: [link]
Tomika94: Ezt mar tudjuk mindenki ezt mondja, de miert kell ezt ismetelgetni? Hozzaszolasokat gyujtesz vagy mi?
-
Tomika94
újonc
válasz
7Heads Drago #534 üzenetére
Na ez az, ahogy olvasom a hozzászólásokat a 80%-a kb nem venne így telefont. Ennek hamar lefog menni az ára 200 alá, vagy befejezik a gyártást. Ez így kuka sajnos...
-
törölt tag
válasz
Tomika94 #533 üzenetére
Aki virusos sz@rt tolt le az meg is erdemli, mert az az jelenti nem nezett utana a dolgoknak.
De meg egyszer mondom, ha nem tetszik, akkoe ne vedd meg.
Simple is that.UK-ban lecsekkoltam hol aruljak hivatalosan. Jo par helyen mar out of stock...kivancsi lennek mennyit tartottak raktaron ezek a boltok.
-
Tomika94
újonc
-
Tomika94
újonc
Tehát vegyem meg 400 ezerért, úgy, hogy youtube, gmail sincsen rajta és még kitudja mi nem lesz később, köszi kihagyom 😂ezzel a háttérrel maximum 150ezret ér, mivel bármikor meghalhat mint a windows phone.
-
Aryon87
félisten
P30Pro vs P40Pro összehasonlítás MediaMarkt-ban: Drive link, nincs kedvem most egyesével feltöltögetni a képeket.
(Korlátozott ideig lesz elérhető a tartalom)
-
gattolino
senior tag
Belenéztem kb 15 ms-re
Hát ez valami kegyetlen. Egy 400.000-es telefon és nem tudja frissíteni az appokat. Mókolni kell vele? Tök jó.
Tényleg.
Aki szeretne ilyet annak hajrá -
törölt tag
Van elet Google nelkul
[link] -
7Heads Drago
veterán
válasz
ForRedGlory #521 üzenetére
Sztem már a P30 is hasonló kijelzők voltak-vannak. [link]
Nincs velük baj tudtommal. -
TODI1111
veterán
Azért van egy kis kapcsolatuk a samsunggal is. [link]
-
Aryon87
félisten
válasz
7Heads Drago #518 üzenetére
Sajnos nem. Dolgoztam ma, nálunk még nincs kirakva. Holnap viszont mindenképpen meg fogom nézni.
+ csinálok összehasonlítást is. -
Aryon87
félisten
P40Pro MM-ben megtekinthető, ismerősöm most szólt messengeren
Nemsokára meg is nézem -
Aryon87
félisten
DXO dobogón ismét
Cikk végén a pro és kontra.Megyek zsepiért
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négy oldalt kanyarodik le a méretes OLED panelt takaró védőüveg, és minden eddiginél ütősebb a fotós szett, ám a Google-szolgáltatások hiányoznak.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest