- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem olvastam vegig a hsz-eket, de igazan csinalhatnanak masodlagos kijelzo nelkuli verziot is. Mert dragabb, arra is vigyazni kell, es pont nem szamit annak akinek van okosora a kezen.
Inkabb az kell, hogy osszecsukva is lehessen hagyomanyos modon telefonalni vele, jo kerdes hogy ezen hol lehetnek a hangszoro es mikrofon, vagy duplazzak? -
csongi
veterán
válasz TheBikerider #82 üzenetére
Az mar fullos idoszak volt. . Ket csatornaval.
Elotte meg hetfon adas sem volt. -
helixP
nagyúr
válasz Totheground #94 üzenetére
Azért 7 coll nem batár szerintem.
A screenshoton zavarnak a tyúk lábak, nem teljesen egyértelmű a mondani való.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Parallaxis #91 üzenetére
Ezt valóban meg kell oldania a Samsungnak, kíváncsian várom, mi lesz belőle, szerintem nem üveg-alapú kijelzővédelem, vagy LG-féle öngyógyító. Emellett, aki elhiszi, hogy a GG karcálló, az elég naív gyermek.
"mechanika és a panel fáradásából származó meghibásodások" Mért már gyártják és vannak meghibásodások?
"fokozott sérülékenység" a hajlékony oled, pláne ha nem üveg-alapú a megoldás, kevésbé sérül.
A fogyasztói igények egyértelműen arra mutatnak, hogy valami ilyesmi kell, hogy legyen a jövő. Ez a megoldás az egyetlen kompromisszum a "mért nincsen 4 collos okostelefon"-nyüszögés és a felhasználói szokások változása (t.i.: 10 ből 8-szor már nem telefonálni vesszük elő a telefonunkat) között.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Pont azért nem csinálta eddig meg a Samu, mert nem állt rendelkezésre olyan minőségű hajlítható Oled panel.
Itt nem a panel a szűk keresztmetszet, hanem a panel védelme.
Amíg nem találják fel a hajlítható Gorilla Glass-t, addig ennek nem sok értelme lesz, mert pár hét után karcos undormánnyá válik ha műanyag lesz a borítása (főleg mivel a két felület köz szoruló porszemcsék még az üveg védelmet is kikezdenék hamar, nemhogy egy hajlékony műanyagot).Nem kell kompromisszumot kötni a hordozhatóság és a kijelző méret között.
Pont, hogy rengeteg kompromisszummal jár egy ilyen. Kezdve a fent említett karcolódással, a mechanika és a panel fáradásából származó meghibásodások és biza leejtéskor a fokozott sérülékenység.
-
Elf
aktív tag
Vótmá! És már akkor is menő volt , most is az lesz. :-D
-
noro79
tag
Samsung X... Jó a névválasztás. Sokat gondolkoztak rajta? :-)
-
törölt tag
Gyenge is, drága is, jó lesz majd azoknak, akiket még tudtak venni..
-
iguana
őstag
konkrétan semmit sem tudni, hogy milyen lesz. lehet hogy zseniális, lehet, hogy bukta és kiderül, hogy "csak" annyi, hogy látványos, meg megmutatja hogy mire képes a technológia, azonban a mindennapi életben nem válik be. majd kiderül...de hogy sokan előre fintorognak, és úgy tesznek, mintha csak úgy ugrásra készen állnának azok a párnacihák, hogy kb. 500k-t előrántsanak belőle. meh.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
csontfox
csendes tag
inkább azt kellene feljeszteni, hogy a legkisebb akksi is 8.000mAh legyen, a komolyabb telefonokban pedig még nagyobb 10-10+ k mAh.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ->Raizen<- #81 üzenetére
+1
Bizony ám.... nem csak falun,az egész országban 2 csatorna volt. M1,M2.
Én emlékszem jócskán ...sőt...
Akkor,hogy mobiltelefon? Pff... el sem tudtuk képzelni.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
->Raizen<-
veterán
válasz Totheground #80 üzenetére
Regen az egykori falumban internet se voolt csak tv abban is csak ket csatornaaa. 😀
-
Totheground
addikt
válasz ->Raizen<- #79 üzenetére
Annyira nem vagyok oreg...
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
->Raizen<-
veterán
válasz Totheground #75 üzenetére
Regebben az erinto kepernyot se tudtuk elkepzelni. 😋
-
balgab84
aktív tag
válasz SkyLine3000 #4 üzenetére
Buszon igy hogy fognak facebookozni😀😀😀
-
totgab02
junior tag
Erre vegyetek tokot meg vedouveget
-
csongi
veterán
Igen ezt ertem. Csak ebben az esetben meg lesz egy lepcso a kijelzo sikjaban? Vagyis az osszahajlo reszen nem lesz csak vedelem, akkor kozeppen lesz egy sav ami egy arokszeruen fut vegig a ket uveggel vedett fel kozott?
Nem hinnem, az elegge rosszul nezne ki es kezelni is nyugos lenne.
A karcoktol vedheto foliaval, legfrljebb surubben kell cserelni.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Futurisztikusnak hangzik, de egyszeruen nem tudok elkepzelni olyan kijelzot, ami (foleg befele hajtva ahol fullosan meg kell hajolnia) ezt sokaig tulelne.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Dr. Akula
félisten
Valahogy nem nagyon érzem a tömegigényt erre a hajligathatóságra. Azt viszont tudják hogy rendes aksi az kéne bele, mégse csinálják, csak az ilyen felesleges dolgokat.
-
Remus389
veterán
válasz #72630400 #50 üzenetére
Meg tudják csinálni, hogy ne legyen káva, de szerintem az a baj, hogy nem bírja sokáig a kijelző a hajlítgatást, mondjuk 500 hajlítás(de az is lehet 200) után "elfárad" az anyag és repedezni kezd, vagy túl puha lesz az anyag viszont akkor könnyen karcolódik.
Tehát hogy kemény legyen vagyis karcálló/tartós és egyúttal hajítható is az nem megy.
Ez a magyarázata annak hogy kiállításokon tudnak villantani ilyen prototípusokkal, de nem merik piacra dobni.
Talán egyszer egy kínai cég kiadja, akiknek nem annyira fontos a márkaimidzs. Majd fél év alatt mindenki panaszkodik hogy karcos, vagy tönkrement.
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Ami lett vilna Surface Phone arról sokkal otletesebb kepek vannak.....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
judas13
addikt
500x le lett írva, hogy ez egy korai fázisban lévő koncepció csak.
Nagy kérdés persze mi lesz a végeredmény nemsokára.
(Feltéve ha most már tényleg megjelenik és nem halasztanak megint egy évet, hogy utána majd ismét megtoldják azt egy jó évvel - ahogy történt ezidáig..)"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Nem kell a teljes felületen flexibilisnek lennie. Egyedül azon a részen ahol hajlik, de ott viszont mindig nagy igénybevételnek lesz kitéve. Gyakolatilag nyitott állapotban mindig a kijelző közepe lesz. Igazából ha tudnának egy oldalon teljesen kávamenteset gyártani akkor erre a flexi megoldásra sem lenne szükség csak egy nagyon pontos mechanikára ami kinyitva összeilleszti a két felet.
(#66) csiribá milyen jól néz ki az a púp középen.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
K0vasz
aktív tag
válasz enginev3.0 #9 üzenetére
+1, ez így nagyon házibarkács, kurvára remélem, hogy nem ilyen lesz
-
törölt tag
Közben a kínaiak sem tétlenkednek.
[link] -
CsabaZz
tag
válasz SkyLine3000 #21 üzenetére
Istenem, hogy senki sem érti a szöveget, amit olvas. A KÉPEN LÁTHATÓ PROTOTÍPUS NEM A GALAXY X, CSAK EGY KONCEPCIÓ VOLT!!!!!
"[...] Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük." :)
-
Mirman
őstag
https://m.mobilarena.hu/hir/nokia_morph_a_jovo_koncepcioja.html
Amíg nem ez lesz addig engem semmilyen hajtogathato megoldás nem érdekel . (Telorol vagyok , bocsi a linkert)
-
Mik76
senior tag
Majd ha a Zack rault parszor a kinyitott telora meg felgyujtotta akkor lehet hogy erdkel...
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
FireFox1996
őstag
Ez kb úgy néz ki, mintha 2 csúcs telót raknak egymás mellé, és szoftvert írnak rá, aztán 2x annyit kérnek. Elég nagy távolság van 2 kijelző között.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
törölt tag
válasz WinstonWolf #56 üzenetére
Ez eléggé egyértelmű. Ha a kijelző hajlik, az műanyag lesz. Karcálló műanyag nincs.
És ez az egész rákfenéje, mert ok, hogy összehajtom egymásra a két kijelzőt, ott, akol összeérnek, szerintem két nap után merő karc lesz, mert nem fog totálisan mereven összeérni a két felület, szépen egymást fogják sikálni a közéjük került porral együtt. Erre komoly kihívás lesz a fólia is, és lehet kb. hetente majd cserélgetni.
Pár éve a tabletek fénykorában még érthető is ez a megoldás, de a tablet halott, és senki sem fog egy 7" lepedővel az arcán telefonálni, majd "lapozgatni" közben, ha hívni akar valakit.
De nagyobb valószínűséggel csak rádiusszal lehet majd összehajtani a cuccot, mert még senki sem mutatott olyan oled kijelzőt, amit élbe lehet hajlítani. De még sima műanyagot sem. -
nemlehet
őstag
Ne haragudj, de jelenleg még csak demo szinten sem láttunk olyan kijelzőt ami ilyen jellegű igénybevételt akár csak rövid ideig elviselne. Az, hogy hímes tojásként kezelve egy pár összehajtást (ami inkább feltekerés elég nagy sugarú körben) kibír az LG OLED-je az igen messze van a hajtogatható mobiltól.
Persze, persze, a Samunak biztos ott volt eddig is a fiókban csak rajta volt a curry-s orbit azt nem látták.... Nehezen tudom elképzelni, hogy lévén a samu nem gyárt OLED-et az LG kifejlesztett neki szupertitkosan egy ilyen kijelzőt ami már olyan fázisban van, hogy hamarosan termék lesz akár milliós volumenben.Koncepciórajzokat, meg fasza animációt én is tudok neked csinálni, néhány óra alatt Blenderben. Sőt, 3D hologram és 4k 60FPS+fekete fény kibocsájtására alkalmas projektort is teszek bele. Sőőőt, nem rég tanultam meg a morphing trükkjeit, tehát az én koncepció telefonom akár parancsra cicává, majd Kate Moss-á tud alakulni... A papír, meg a marketing anyag mindent elbír.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
enginev3.0
félisten
válasz WinstonWolf #56 üzenetére
Mért, a GG az karcálló?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
WinstonWolf
senior tag
Csak egy kérdésem van. Ok, hogy a kijelző hajlik. De ami a kijelző előtt van védőfelület azzal mi van? Nem hinném hogy Gorilla glass lenne... az mennyire fogja bírni??? Karcállóság?
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Nartaas
tag
Gyerekek, azt hittem ide olyanok járnak akik azért rajta tartják az ujjukat a mobil iparág ütőerén. Tévedtem Már hogy lenne olyan mint a képen? Aki kicsit is képben van tudja, hogy a hajlítható kijelző lesz a slussz poén az egészben, a képen lévőt már 5 éve is megtudták volna csinálni. Több éves koncenpció reklámokban is kávamentes hajlítható kijelzőket mutogattak. Ezt a prototípust valszeg csak a szoftveres környezet kialakításához használták, hogy ötleteket próbáljanak ki. A hajlítható kijelző lesz a varázslat, amit nem egyszerű implementálni, ezért csúszik ennyit és ezért lesz félmilla. Nem is hozzák nagy volumenben,ez egy teszt termék lesz, erődemonstráció, megnézik rákap-e a piac.
-
xedamen
senior tag
Gyerekek neee... Ez tuti kamu! Zsanér?? Ez nem hajlítható kijelző, hanem kinyithatós telefon, csak nem felfelé, hanem oldalra. Egyébként meg tényleg régi "koncepció"-nak tűnik. De inkább valami házibarkács
-
helixP
nagyúr
Lehet, hogy bennem van a hiba, de ha írok egy fórumba, akkor előtte elolvasom, hogy mások mit tettek a témához, mivel egészítették ki / cáfolták a hírt. Esetleg látom, hogy az ami a topic indító hírben van, csak egy béna illusztráció, amin rég túl haladt a technológia és már rég nem arról van szó. És akkor nem kell a többieknek ugyan azt kifejteni / linkelni, amit már korábban megtettek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
https://youtu.be/-b7z68ijvqc[link]
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
válasz HELLAFLUSH #48 üzenetére
Van benne fantázia, ha normálisan meg van csinálva, mert összehajtva elfer a zsebemben, utazás közben pedig tabletként lehetne használni, ami filmnézéshez, olvasáshoz , játékhoz jobb. De ez tényleg úgy lenne csak élvezhető, ha a két kijelzo úgymond egybe olvad kinyitás után.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
HELLAFLUSH
őstag
komolyan ebben most mi a jó, hogy hajlítható a kijelző? semmi értelmét nem látom
ezt is csak a "felvágósak" fogják megvenni.. -
Anaren91
senior tag
Ismétlem magam, hogy a képen látható prototípusról beszéltem, még ha régi is és hála az istennek,hogy eltorolték, legalább ilyen szeméttel nem szennyezik a földet. És talán el tudom dönteni magam is, hogyha ránézek egy képre amin van valami, az szép, vagy úgy néz ki mint egy kalap....
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
sKie^
tag
Nem csak az, hanem a cikk sehol nem allitotta, hogy ez igy fog kinezni, ahogy a korai koncepcio, inkabb egy penztarcakent osszehajthato keszulekrol van szo. A nagy tobbseg ennek ellenere a korai kepre kommentel, amirol igazabol nem ertem, hogy miert kerult bele a cikkbe. Nem hiszem, hogy ez egy korabbi kep lenne errol a keszulekrol (Winner/Galaxy X).
''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''
-
Sinesol
veterán
Hát, ennek sem jósolok túl nagy jövőt, elég idétlen az egész koncepció.
Igazából egy másodperc alatt megoldható az alkalmazásváltás bármelyik telón, nem látom mivel jobb ha van egy extra kijelző extra sullyal, csak hogy egyszerre láthassak 2 ablakot.[ Szerkesztve ]
-
galocza
aktív tag
flipphone v2
-
Anaren91
senior tag
Miért is kellene nekem végig olvasni a kommenteket ahhoz, hogy elmondjam a véleményem olyan képekről, amit valaki kitweetelt Samsung v vagy mi a tököm néven? Arra reagáltam, ami a képen van, és az baszott ronda. Fertig punk aus. Az meg hogy csináltak csomó photoshoppos fantasy képet a ketté hajló kijelzőről, ami kb egy hét alatt gatyara menne nem érdekel.
De szerencsére törölték azt a projektet, de akkor se lesz szebb ha két s9 et ragasztanak így össze...[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Inkább rendes aksi legyen benne, hogy 1 hétig bírja töltő nélkül, nem pedig hajtogatható papírlap. Aki nem tudja mire elszórni a pénzét, annak persze biztos jó lesz.
-
Anaren91
senior tag
Hát ez csak szerintem baszott randa? Mintha két alsó kategóriás Samu lenne összeragasztva... Kb semmire nem jó, de legalább vastag és csúnya... Még ha tényleg kihajtva egy nagy kijelzot kapnánk, de így...
[ Szerkesztve ]
-
Alogonomus
őstag
válasz moleculez #34 üzenetére
Ezt valami kézzelfogható is alátámasztja, vagy csak a különböző gyártók által a hatóságoknak küldözgetett fantáziarajzok?
Az élete során több ezerszer 180 fokban résmentesen magába forduló képernyőt nem tudnak csinálni, mert hamar elfáradt az anyag a hajlítás vonalában. Csak az egy atom vastagságú lemezben nem jelentkezne szakadás a külső és a belső rétegek hajlítási sugarának különbsége miatt.Én egyébként arra számítok, hogy az S6 óta létező görbített képernyővel fog játszani a Samsung, így káva nem lesz, de a 2 kijelző külön egység lesz, csak kvázi nulla réssel. Így egy majdnem egybefüggő képernyőt érnek el, ráadásul egymás görbületén kényelmesen el is fordulnak, az kölcsönösen vezeti őket.
-
callmeakos
veterán
Addig amíg tényleg az a koncepció, hogy pénztárca szerűen lehet kinyitni, nem pedig két telefon egybeforrasztva, és egy zsanérral ki-be lehet nyitogatni, addig érdekel a dolog.
All→M8
-
moleculez
veterán
válasz SkyLine3000 #21 üzenetére
Az ugye megvan, hogy semmi káva nem lesz sehol, mert a kijelző hajlítható?!
Ezzel nem mondom hogy sok értelme lenne, de technológia szempontjából előrelépés, majd jó lesz valamire.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Ahogy látom, a többségnek nem tetszik, pedig a Westworldben is nagyon tuti volt a nyitható mobil....
-
farkas63
aktív tag
Ezt baromságnak tartom, semmi értelme.
-
judas13
addikt
Ne ebbol az oskori conceptbol induljunk ki mint ami fent van itt, annal mar az Axon M is jobb lett tavaly.
En bizom benne, hogy ez lesz elterjedve ez lesz a kozeli jovo es titokban abban is, hogy mondjuk a Xiaomi, Sony, Huawei stb beelozi a mar hosszu evek ota mindig csak belebegtetett Samsungot a sajat megoldasaval majd.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
helixP
nagyúr
válasz SkyLine3000 #25 üzenetére
Nyugi, nem lesz káva.
Pont azért nem csinálta eddig meg a Samu, mert nem állt rendelkezésre olyan minőségű hajlítható Oled panel. A korábban linkelt pénztárca szerű story lesz az eddig pletykák szerint.
Az meg must have. Nem kell kompromisszumot kötni a hordozhatóság és a kijelző méret között.[ Szerkesztve ]
-
totgab02
junior tag
De ti mar megint felreertitek mert kijelzovel befele hajlik... Szoval csak nagykepernyos mod hasznalod mert nincsen kis kepernyos mod mert mikor osszehajtod csak egy kicsi kijelzot kapsz hasonlót mint a meizu eseteben. Ennek egyetlen elonye hogy egy nagy telod van ami igy el is fer a zsebedbe. Vagy en ertelmezek rosszuo valamit?😔
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok, hogy fér bele egy VR keretbe.
-
Ha már annyira hajlítható kijelzőt akarnak akkor érdemes lenne más szemszögből közelíteni. Én nem belülre, hanem kívülre tenném a kijelzőt és az egyik oldalon lenne a hajtás. Összecsukott állapotban szoftveresen állítható lenne melyik oldal legyen aktív.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bazsi84
aktív tag
Velemenyem szerint ez nem osszehajthato kijelzos telefon hanem 2 telefon kijelzoje kozte zsanerral...
-
SkyLine3000
addikt
Milyen jó is lesz, amikor szétnyitod, olyan, mintha 2 telót egymás mellé tennél és ott virít a 2 káva, ami megfelezi a képernyőt. Magyarán, osztott kijelző. Szuper. Amikor utazok, kb 100%-ban vezetek, úgyh kihagyom. Nekem játékhoz és mozihoz is bőven elég az 5,5".
Nekem biztosan nem fogják eladni ezt a szétnyithatós hülyeséget. Kínjukba már nem tudnak mit kitalálni.
A következő meg az lesz, h 4 felé lehet szétnyitni a telót... -
Obyboy
addikt
válasz enginev3.0 #12 üzenetére
A ZTE csinált két kijelző egymás mellett telefont ami az egyik legalacsonyabb számban eladott készülékük lett szerintem. Nem vagyok Samu fan de ők biztos nem fognak ilyen gagyi készüléket a piacra dobni. Szerintem ehhez hasonló lesz a Samsung terméke.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
szilasz007
aktív tag
Remelem nem igy fog kinezni, mert ez igy idei trendet nezve bun ronda.
Barmilyen hajlitgatas, kozepso barazdaval mar nem szamit innovativenak, mar ellottek a kinaiak.
Sot, majdhogy nem gimmick kategoria. Imho.Ha esetleg vegre hajlithato lenne a kijelzo... hmm.. na az mar erdekesebb lenne
-
Alibaba5
tag
Tetszik ez az irány, eljön majd az idő mikor már nem kell telefon+tablet talán egyszer laptopot is így fogunk hajtogatni (itt van a világ a zsebemben
-
jololo89
tag
Képek alapján ez egy 2015/2016-os konstrukció.
Úgy néz ki mint az akkori J széria. Ráadásul micro USB van rajta.
Bár ha elképzelem 2019-es verzióba minimál kávával, és az elválasztócsík nélkül, már nem rossz[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz SkyLine3000 #4 üzenetére
Miyen jo lesz pedig a kovetkezo generacional, hogy van egy normal meretu telefonod es mikor utazol es filmet akarsz nezni, vagy csak youtube/twitch-nel ha videot nezel kihajtod es van egy nagy kijelzod... bongeszonel vegre elfer az asztali nezet is.. jatekoknal is szuper lesz..
-
eldiablo
addikt
Nintendo DS után szabadon?
-
enginev3.0
félisten
Mert ha hasonló lesz mint a koncepció akkor kenjék a hajukra
Monitorokban is utálom mikor 2-3 monitor egymás mellé van téve, középen meg a káva elválasztja fekete üres résszelSzerintem undorító megoldás
-
aelod
veterán
-
Fred23
nagyúr
"Nagy képernyőfelülethez nagy akkumulátor passzolhat" -persze, de csak álmainkban.
-
enginev3.0
félisten
Hogy mi? Ez most komoly? Hát én marhára nem így képzeltem el, ez rettentő gyenge
-
aelod
veterán
Az újítások mindig drágák. A legelső motorola mobiltelefon majd 4 ezer dollárba került 1984-ben....
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
SkyLine3000
addikt
Ásztá leborult szivarvégit! Hiába, már egy 5,5-6,5 colos "telefon" kijelzőn nem lehet elférni. Muszáj még egyet odacsapni mellé.Meg dupla akksi, dupla vastagság és meg is van a fél kilós teló.
Nekem nem jött át. Maradi vagyok... Nekem erről a szétnyithatós kvarcjáték jut az eszembe a boldog 80-as évekből . -
totgab02
junior tag
Szal kijelzovel befele csukod es a hatuljan levo max 3 colos(szerintem) kijelzo majd mutatja remélem always on-ba hogy hany ora, ki irt, mit irt, meg hogy zsoze live-ol. Hat ez szerintem karcsu azert hogy ennyi penzt elkerjenek erte, nagyon frappas, es kompromisszum nelkul lehetne az egbe novelni a telefonok meretet, de ennyiert elvartam volna hogy 2 teljes kijelzos legyen
-
olbaidhun
őstag
Nagyon baba. Ezt a "lépcsőt" is kihagyom...
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
stvnppp
senior tag
Ez így nagyobbat ütne, mint az iphone x, és indokoltabb lenne a magas ára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest