2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Pénztárcaként lehet majd a Galaxy X-et összecsukni

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: The Wall Street Journal

A pénztárca tartalmától pedig meg kell egyetlen darabért is szabadulni: akár félmillió forintba is kerülhet az összehajtható kijelzős Samsung különlegesség.

Egyre több jel mutat arra, hogy hosszú várakozások után, 2019 elején végre bemutatkozik a Samsung első összehajtható kijelzővel szerelt mobilkészüléke, ami Galaxy X és Winner munkacímeken is fut. A The Wall Street Journal úgy hallotta, a szóban forgó készülék 7"-es képátlóval fog rendelkezni, és pénztárcaszerűen, kijelzővel befelé lehet majd összecsukni. Azért, hogy összehajtott állapotban se maradjon le a tulajdonos a fontos eseményekről, egy másodlagos kijelző is lehet a ketyerén. Így aztán nem kell a hívófél nevének megtekintéséhez, vagy az értesítések elolvasásához a Galaxy X-et minden alkalommal szétnyitni. Alább egy korai, dupla kijelzős, összecsukható Samsung koncepciókészülék pillantható meg.

Nagy képernyőfelülethez nagy akkumulátor passzolhat, már a telepméretet egyelőre nem tudta a forrásoldal pontosítani. Elhangzott viszont az első tipp az árra vonatkozóan, és az 1500 dolláros árcímkét olvasva az ember torkán akadhat a falat. Ez 420 ezer forintnak felel meg jelenlegi árfolyamon, ám Európában és kiváltképp a magyar adók mellett ebből simán lehet 1500 euró is, az pedig már alulról súrolja a félmillió forintot. Valamit valamiért: az innovációt és a limitált darabszámot meg kell fizetni, első körben a Galaxy X pedig nem is tömegtermék, hanem technológiai különlegesség lehet, bár mondjuk a játékosoknak jól jöhet az extra képernyőtartalom. Az egyik lehetséges bemutatódátum a 2019 legelején esedékes CES, a másik a kicsit később kezdődő MWC lehet.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.