Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Giorgio1313 #22 üzenetére
Nem is igazán az innovációk hiányával van bajom, ezt tényleg nehéz összehozni.
Csak azt kifogásoltam hogy semmi izgalmas nem fog történni a bejelentéskor, kár is erre várni, a kiszivárgott infók alapján már a hardver is ismert, úgyhogy innentől semmi újat nem fognak mutatni, vagyis azt hozza ami elvárható és kitalálható, semmi egyéb. De ahogy írtam is: szerintem. Inkább ne legyen igazam.(#21) maximilian4: a bőrutánzó műanyagra és a krómmal bevont, fémet utánozni próbáló, műanyag keretre gondolsz? Nem, azt még nem fogtam a kezemben.
(#23) Maranello74: Ne trollkodj és kelts flamet-t légy szíves. Pár hét elteltével már vaj sima egyébként, bár ez gondolom téged nem érdekel, és csak a saját hülyeségedet szeretnéd fújni, újra és újra.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #22 üzenetére
Egy laggoló g3-nál csak jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest