Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twon

tag

válasz szab.tam #212 üzenetére

:)
    De én szeretem magam csinálni a dolgokat, egyébként nézhetném az egészet az okos telefonomon keresztül az ágyban fekve is!

• BandiHUN

veterán

válasz szab.tam #146 üzenetére

Na ja.Nomeg sok ember hordja táskában a telót,nem az övén,zsebében,és piszokul megválogatja,ki miatt bányássza elő,mert az óra jelzi,ki hívja,nomeg sokszor csak pl.egy sms-re,egyéb üzenetre vár szöveges választ...igaz nem Pebble-m van,hanem LiveView,de teljesen jól teljesít szolgálatot 1 éve,nem kell aggódni,hogy nem hallod meg,a telefon csörög,vagy valami szövegeset kapsz,csak nem figyeltél,zaj van,busz,egyebek...
    Egyébként a Pebble-nél nem láttam konkrétan,a szöveges tartalmak olvashatók az órán?Mert a LiveView-emen igen,SMS,Facebook...válaszolni is lehet,csak nehézkes óráról,de elmenteni lehet sablonszövegeket,pl.Imádlak,Kicsim,hívlak,ha vége az értekezletnek,vagy Szólok,ha hazaértem,ilyenek...
    Egyébként ezért a tudásért ez tényleg sok.A LiveView-et 1 éve vettem karácsonykor 5 rongyért akciósan,tud mindent,amit ez,na jó,az órát nehézkes lecserélni,de OLED színes kijelző,és az időt is mutatja,5rongyért egy épkézláb órát nem kapni.Nomeg nem vízálló.De mégis bírta az 1 évet...ahol meg víz érheti,oda a telót se viszem a közelbe/esőben kipattintom,zsebrerakom.
    És a régi SMS-ek is visszanézhetők,Facebook...ergo ha valahová időre/címre megyek,nem kell előkapkodni a telót,vagy ha csak érdekel,mit is írt a zasszony 2 napja,odalapozok.Vagy ha valahová megyek,de valaki szólt,ez+az kell,pár pillanat alatt előásom az üzit.

Egyébként 100szónak is 1 a vége,az ilyen óra ANNAK KELL,AKI PARANOIÁS,FÉL,HOGY VALAMIRŐL LEMARAD!ez AZ ELSŐDLEGES HASZNA.Le lehet vel szokni a telóbuzerálgatásról,hisz tudod,ha valami van,látni,érezni fogod(rezgés),de ha épp ezt sem,1 gombnyomás,és biztos lehetsz,nem táskát túrsz,közben megnézed az időt :DDD,feledékenyeknek is jó dolog,mert "mit is írt a Kovács Béla 2 napja?" nem probléma.
    A baj,hogy ez ennyi.A LiveView meg 5 rongy.És sajnos a SmartWatch 1-es,mint utód szintén nem vízálló és 25,a 2-es meg 50ezer+.
    Viszont aki olcsón akar ebbe belecsöppenni,keressen LiveView-et inkább,pici pénz,jó cucc,szintén megjelenít mindent,vannak pluginok,aki arra élvez,még ilyeneket is,hogy pl.a teló épp befejezte a mentést,vagy elérhetőek wifi hálózatok...nem újdonság ez...csak sokan idegenkednek tőle,sokan nem is tudják,hogy ez már régi dolog,és sokan nem tudják,hogy van ez olcsón is.
    A LiveView is bírja 3-4 napig egyébként,rendes óraként is ezt használom,de ha akarom,a térképet is átviszi a telóról,ha navigálok,stb...5 rongy... :DDD Csak kifutó modell,itthon nehéz szerezni már.És Sony/SE teló ajánlott,mással nem biztosan megy tökéletesen.A Bluetooth kapcsolat pedig alig eszik,aki amúgy a telóját használja is valamire,nekem olyan 4% körül van a fogyasztásban.

• Atesz 666

aktív tag

válasz szab.tam #146 üzenetére

-Illetve vannak olyan helyek vagy helyzetek ahol és amikor az ember nem szívesen húzza elő a sok sok pénzért megvásárolt telefonját,és csak egy pillanatra ránéz az órára ,hogy ki hívta vagy kitől kapott üzenetet stb stb..
    -És még hosszasan lehetne sorolni,hogy milyen helyzetekben jön jól az ilyen okos és hasznos kiegészítő.. :U

Új hozzászólás Aktív témák