- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Teljesen jó, ilyen ambient RGB-t lehet én is tennék monitor/tv mögé, de ezek mind dobnak az élményen.
Az én "bajom" az ok nélküli csillámpóni kategóriával van ami azon kívül hogy csillogvillog semmi értelme nincs.
De ízlések és pofonok, valakinek tetszik, valakinek nem, ez egy ilyen játék, semmi gond nincs vele amíg nem nekem kell nézni -
hunluki
senior tag
OriginPC-nek van talán olyan összerakott gépe ami hőmérséklet alapján változott. Annak oké, van értelme, indikál valamit, szó szerint vörösen ízzik a gép ha melege van, illetve "kékre hül".
Ennek van értelme, mint ahogy az egyszínű finom billentyűzetvilágításnak is. Viszont ami mostanában megy RGB téren az pont a paci túloldala, szivárványos babahányás mindenütt. A "kedvencem" a billentyűzet amin ha leütsz egy billentyűt akkor "hullámzik" szivárványban. Na ez az a tipik fícsőr ami az első 2 percben vicces majd utánra rájössz hogy a világ legnagyobb baromsága.
Aztán lehet csak én vagyok már túl vén és nem értem hogy ez miért jó. Bezzeg az én időmben még a bézs háznak is örültünk, ezek a mai fiatalok meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest