Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
Valaki meg tudja nekem magyarazni, hogy ha a jatek nem tamogatja a tobb kartyas gepeket, az AMD legujabb beta drivereben miert van erre vonatkozolag javitas? Bocs az ekezetekert...
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.10 Beta Driver for Windows:
Rome Total War 2: Updated AMD CrossFire™ profile
improves CrossFire scaling up to 20% (at 2560x1600 with extreme settings)
resolves corruption issues seen while playing the game -
atomeec
senior tag
"Remélhetőleg a Total War: ROME II csak egy furcsa kivétel marad, és nem a keserű jövőt mutatja."
Kizártnak tartom, hogy a jelenlegi gémer piacot hazavágnák az ilyen típusú megvalósításokkal. Szerintem nem elenyésző, hanem igen nagyszámú játékos rakja a pénzét többkártyás rendszerbe, mivel jó áron lehet nagy teljesítményt vele összehozni. Én is emiatt döntöttem két nem csúcs kártya mellett és nem bántam meg. Van olyan gémer alaplap, ami kizárólag egy dedikált videókártyát tud csak kezelni (és most nem mikro ATX és hasonló méretre gondolok)? Valahogy a két dolog üti egymást. Azért mint sokan, kíváncsi leszek mit találnak ki pár év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest