- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyertél!
A céget Japánban alapították Tokyo Television Acoustic Company néven 1953-ban.
Ennek fényében még érdekesebb, hogy nem találkoztam olyan termékkel, ami nem német volt.(#34) zdanee: Te sem unatkoztál látom, viszont nekem a notebook nem fekszik. Sokat kipróbáltam már, de mindig úgy éreztem, hogy valamiben kompromisszumot kell kötnöm a pc-hez képest.
"ennyi tapasztalattal kicsit tudatosabb vásárló is lehettél volna"
Eleinte nem volt sok tapasztalatom, de az idő meghozta. Kétségtelen, hogy sokat tanultam a hibáimból. Igazából az első Pentium volt a fordulópont. Akkor kezdtem egységként kezelni a gépet, nem alkatrészek halmazaként.(#35) LaciCRM:
Tényleg jó kártya volt. Nem kellett volna az ASUS-t megvennem, de más baj tényleg nem volt vele.
(#37) prakp: "Az tetszett benne, hogy kevertél egy picit bele a mindenkori feelingből is."
Legalábbis próbáltam.Tulajdonképpen egy naplónak ez a lényege.
-
Nem akartam félreveztni senkit, de a tény az tény. Az összes TEAC cuccom Német volt (vagy EU). Ráadásul az MP3 lejátszóm papírjain is TEAC.DE szerepelt.
Apámnak a 70'-es években volt egy szalagos magnója, amit németországból hoztak és TEAC gyártmányú "made in germany".
Lehet, hogy Japán, de szerintem (ezek szerint) már közel 50 éve európában gyártják az európába szánt cucokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest