Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
És akkor itt jön be az FRC, mint játék, hogy gyorsan villogtatja a monitor a példádban 166,0,0-t és 167,0,0-t, amitől 166.5-nek fogod "érezni". Nekem is pszeudo 10bit (8bit+FRC) a monitorom, HDR400.
Akit érdekel, itt van kis leírás az FRC-ről: https://www.isolapse.com/true-10-bit-vs-8-bit-frc-monitor-what-is-the-difference/Rátérve a HDR-re, az összes PH tesztben leírják, hogy a HDR 400 esetén a HDR "effekt" nem látványos, de mégis, ha nálam ki van kapcsolva, akkor eszméletlen "döglött" lesz a kép a bekapcsolt HDR-hez képest ugyanazon a monitoron.
Ahogy írtad is, az OLED tévéken még jobban kijön. LG OLED tévém van, és az Expanse ötödik évadát már HDR-ben sikerült "streamelni" (shame on me), és el voltam teljesen alélva a képminőségtől a negyedik évad nem HDR változatához képest. Úgy, hogy mindkettő 4K volt, ráadásul a negyedik évad kétszer akkora bitrátával. -
Dester31
tag
Én már annak is örülnék, ha a HDR rendesen működne. (Néha nem fakulna ki a kép bekapcsolt HDR-rel, amihez ki és be kell kapcsolni újra, stb...) Botrány, hogy mennyire szar a Windows HDR kezelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest