- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Petykemano #7 üzenetére
passzolom a kérdést. tényleg nem tudom, ilyen mélységekig nem ásom bele magam az üzletpolitikába, én csak azt nézm hogy mi az amit lehetőségeimhez mérten teljesen szabad szoftveres környezetben használni tudok a dolgaimra.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Petykemano #5 üzenetére
a Radeon Vega volt emlékeim szerint az a generáció aminek volt rá támogatása... persze lehet hogy én vagyok lemaradva, de pár hete amikor hardvert kerestem tensorflow alá CUDA nélkül, gyakorlatilag az volt a benyomásom hogy a ROCM lesz amit keresek, de az alá az Instinct gyorsítók valók, meg ami lecsöpögött belőlük desktopra (Vega 56-64, Radeon Pro Duo, Radeon RX Fury...)
-
fatpingvin
addikt
válasz
Petykemano #3 üzenetére
a grafikai pipeline biztosan gyengébb lesz, számítási teljesítmény meg sztem simán azért kevesebb mert nem GPGPU célokra lesz optimalizálva
én azt várom hogy legyen végre valami normális, GPGPU célokra jól alkalmazható desktop cucc aminek van normális driver és framework támogatása. a nvidia szarjaiból elegem lett, az AMD meg hagyta elkenődni a ROCm-et ami szerintem nagy hiba volt.
-
fatpingvin
addikt
Nagyon jó, várós. Amennyiben elérhető lesz a szoftveres stack forráskódja, részemről jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest