- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
De akkoriban a 8800 gt -t csak a GTx zuzta le , szóval a 2. leggyorsabb vga volt, 2.x mondom nem Fan vagyok , én amelyikkel jobban járok azt veszem. Engem nem húztak le ,mert én 36k ért vettem pár hónapja... fél év múlva mondjuk Decemberben nézzük majd meg a 4850 árát kíváncsi leszek ( szerintem az is lesz fele árban
)
-
Dare2Live
félisten
Ez a de majd leesik az ára meg, még úgysincsenek DX10es játékok, BF3.... meg nemérdekel avval én nem játszom majd, CF nem előny, mert nem CFeznék így nem érdekel jobb mint SLI.... pont olyan szánalmas mint anno ATIéknál a csoda driver várása.
Végülis megjött a 8.6os csoda driver. -
Dare2Live
félisten
a teljesítmény meg az ára a legfontosabb dolog. Kifinomultság max a nagyon hozzáértő réteget gyönyörködteti. Természetesen a DX10.1 támogatás és a fogyasztás se mindegy de nem ez a lényeg ez csak egy "piros pont".
Nem mindha teljesítmény/árban ATI nak problémái lennének. Legalábbis ha GT260 szintjét, hozza egy 65Ks 4870 akkor max a mindenhol dögivel fellelhető NV fanek vesznek 90Kért GT260at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest