- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jó, akkor x10 tulajként:
- nem tükröződik (értsd: fényes nappal is tök jól nézhető)
- nem ég be (értsd: játszom vele rendszeresen)
- nem fogyaszt sokat (értsd: nem fogyaszt érdemi forintban többet, mint egy hasonló méretű lcd)és persze fele annyiba került, mint egy hasonló méretű lcd, ráadásul filmre jobb, játékra nem rosszabb (sőt), monitorként meg nem használom (minek?). mindenki vegyen, amit akar, de ehhez nem szükséges valótlan dolgokat állítani azokról a termékekről, amiket nem vett meg.
-
beégés: abszolút nem figyelek rá, napokig játszottam, volt, hogy lepause-oltam egy órára stb. még szellemkép sem igazán volt. pana p50x10-nél legalábbis nem valós probléma a beégés.
a fogyasztást meg őszintén nem értem. ki tudja, hogy mennyit fogyaszt a mikrója? hajszárító? 2000 wattos porszívó? villanysütő? no, hát ez az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest