- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
jó, akkor x10 tulajként:
- nem tükröződik (értsd: fényes nappal is tök jól nézhető)
- nem ég be (értsd: játszom vele rendszeresen)
- nem fogyaszt sokat (értsd: nem fogyaszt érdemi forintban többet, mint egy hasonló méretű lcd)és persze fele annyiba került, mint egy hasonló méretű lcd, ráadásul filmre jobb, játékra nem rosszabb (sőt), monitorként meg nem használom (minek?). mindenki vegyen, amit akar, de ehhez nem szükséges valótlan dolgokat állítani azokról a termékekről, amiket nem vett meg.
-
beégés: abszolút nem figyelek rá, napokig játszottam, volt, hogy lepause-oltam egy órára stb. még szellemkép sem igazán volt. pana p50x10-nél legalábbis nem valós probléma a beégés.
a fogyasztást meg őszintén nem értem. ki tudja, hogy mennyit fogyaszt a mikrója? hajszárító? 2000 wattos porszívó? villanysütő? no, hát ez az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest