Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
Én is megoldom, de engem érdekel ez a része is. Mert ha semmire nem jó, akkor minek építik bele? Ha meg vmire jó, akkor nem ártana tudni, hogy mire. Amúgy nincsenek nagy igényeim a minőség terén, viszont annál nagyobbak az ergonómia és könnyű kezelhetőség terén. Lassan nincs annyi bemenet az erősítőn, ahány külön eszközt ki kell szolgálnia. Egyszerűbb lenne csökkenteni az eszközök számát, főleg, hogy elvileg képes is lenne rá a TV.
-
Kobak77
aktív tag
"Jó-jó az internet és a tévé kutyulása, de valahogy azért még nem az igazi a dolog."
Én vmit nem értek. Rajta van az RJ45 és ennyi? Ki se próbáltátok, hogy hogy megy a film/kép/zenelejátszás NAS-ról? Ja, értem. Tök jó, hogy tud filmet/zenét/képet lejátszani, meg hogy van rajta hálózati csati, de mi majd pendrive-ozunk...
Mert azért az nem derült ám ki, hogy több partíciót kezel-e, hogy van-e maximális meghajtóméret, amit használni tud, stb.
Szóval összegzem: Van egy TV, ami 300e Ft-ba kerül. Tök jó a képe. Van rajta RJ45-ös csati, meg USB. De szerintünk csak TV-zzünk. Jól megy rajta az F1. Akit más is érdekel, majd elmegy a boltba és megkérdezi (hahaha!!!), vagy húzhat külföldre informálódni.
Bocs a kirohanásomért, de már ezer éve vadásznék olyan TV-re, ami mellé nem kell sem set-top box, sem külső vinyó, sem alkalmankénti másolgatás, hanem rögtön tudja játszani a hálón szépen rendszerezett tartalmakat. Erre itt egy potenciális jelölt, és a "tesztelő" a készülék képességeinek felét be sem mutatja. Különösen érdekes ez, ha egy újdonságról van szó, mint esetünkben. Na ennyi, nem ragozom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest