- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasparv
csendes tag
válasz
Celeborn #695 üzenetére
hali
Sajnálom az előző két hozzászólót...
Én kb 1 hónapja vettem az enyémet... abból amit leírtatok semmit nem tapasztalok. Pedig elég nagy kritikus vagyok... nem szeretem a kompromisszumokat tévézést illetően,.
Előtte nekem egy LG plazmám volt... össze sem lehet a két terméket hasonlítani.Nagyáruházban összehasonlítottam jó néhány tv képét, amit természetesen nem az aktuális giga felbontású adással tettem. Átkapcsoltattam, odakábeleztettem az általam kinézett tv-hez és kértem úgy hagy nézzem meg. Digitális földfelszíni adásokkal.
Nem volt kérdés, hogy ezt vegyem. -
gasparv
csendes tag
Sziasztok.
Megvettem a 1.5 TB WD-t.
Felmásoltam rá csomó cuccot... avit-t mp3-at...
Csatlakoztatom a Tv-hez és azt írja a funkció nem elérhető.
A beállításoknál látja a küldő eszközt... mi lehet a baj? -
gasparv
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy G20-at.
Egyszerűen fantasztikus amit ez a készülék tud...Szeretnék usb hdd-t rácsatlakozatani.. ti milyen milyen márkát és típust használtok hozzá?
nem szívesen járnék úgy hogy megveszem és nem fogadja el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest