Hirdetés
- iPhone topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Szolj ha talalsz vmi hasznalhatot mert sokunkat erdekelne. Ha jol emlexem egy lengyel csoka probalkozott ezzel (talan meg be is linkeltem ide a topic-ot ahol ezzel foglalkoznak). Annyira jutottak, hogy BSD a TV oprendszere es UFS-re formaz amit le lehet olvasni PC-n. A decrypt-alas mar nehezebb kerdes ott akadt meg a dolog par eve. Nem tudom azota mi tortent...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
"Vajon egy 2,5" 1TB vagy 500Gb konnektorba csatlakoztatás nélkül működik?"
Elképzelhető, de ki kell próbálni. Esetleg Y-csatival két usb portra csatlakoztatni."Milyen minőségben vesz fel és mennyi az idő/GB arány?"
Arányt nem tudok, de nem igazán mondod meg a különbséget a "igazi" és a felvett műsor között."Van valamilyen ravaszság, hogy pl. PC-n leszedjük a rögzített műsort?"
Nincs. Sőt másik, ugyanilyen típusú tv-n se nézed meg (lásd felhasználó kézikönyv). Csak azon, amelyiken felvetted. Inicializáláskor teljesen particionálja és formázza és titkosítja a lemezt a saját maga módján."Olvastam itt, hogy FAT32 pendrive-ot is felismeri. Ezt is lehet regisztrálni műsor felvételhez?"
Ha jól emlékszem felvenni, csak HDD-re lehet (erről is tényszerűen ír a felhasználó kézikönyv). A plazma tv topikban, mintha értekeztek volna erről."2GB alatti videokat lehet róla lejátszani?"
Ezt nem értem, mi lenne benne a pláne. Viszont én nem nagyon játszok le vele, csak a saját felvételeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest