- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
A G20E (és nem a G20B) már tudja a CI+ szabványt. UPC-s fórumban már olvastam, hogy használják, panszmentesen
Digi esetében a CI+ -ról épp itt folyik az értekezés -
Tizedes1
aktív tag
Vígan le vagyunk szarva, az a helyzet.
Nem azért vettem ezt a tévét, hogy legyen egy médialejátszóm és HD youtube + bizbasz rajta, de a firmware frissítésben X idő után kidobnak egy SKYPE javítást???? Miaf@szom???Ennyire telik??
MErt mi lenne?? a drágább készülék tudását megkapnám olcsóbban?? Egy frászt!
Van egy tévém, amit majd 5 év múlva megkapnak a gyerekek.
Addigra nagyot fog változni a technológia és tegnap kezdtem el gyűjteni a következő tévére.
3000 forintot be is raktam egy nem használt pénztárcába -
Tizedes1
aktív tag
Amíg digim volt, nekem nem volt ilyen gondom.
A fejlesztés miatt nagyon mérges vagyok rájuk.
A Motorola Defy-val is ez volt a bajom: egy frissítés jött és onnantól rotty: semmi.
Itt , mire megvettem, már volt egy frissítés, de az, hogy a youtube-on berakom a kedvencekbea videót és a tv nem látja, az, hogy a tv youtube oldalán a keresőbe beírom a netes youtube szereplő videó pontos nevét és a találatok között nem szerepel...
Ez nálam több, mint katasztrófa.
Majdnem a legdrágább modelljük volt, amikor kidobták és ha megmondanák, hogy hány eladásuk volt, megdöbbennénk, hogy hány emberre tojnak nagy ívben.
ez nem egy 100.000 forintos vacak volt, de akkor sem esne jól , hogy úgy bánnának velünk... -
M_AND_Ms
veterán
Nem, mivel egy tuner van benne. Annyit viszont megengedhettek volna, hogy az azonos frekvenciákon jövő más adókra át lehetne váltani, az technikailag tud működni, vagy Epg-t és műsorinfót mutathatna felvétel közben. Sőt a felvett műsorhoz is eltárolhatta volna a műsorinfót.
-
Bodor
veterán
Érdekes, mert én abból idézve írtam, hogy "160 GBés 2 TB közötti USB-s HDD-t támogat."
nem letölthető, hanem pdf-ként online meg tudod nyitni azon a linken amit megadtam. Természetesen van magyar nyelvű. Az utóbbi kérdésedre is találsz ott válaszokat. Szerintem media lejátszóban lévő hdd-re nem lehet rögzíteni, csak amit írtak, tehát USB-s HDD-t támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Oneplus Nord 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest