- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
A G20E (és nem a G20B) már tudja a CI+ szabványt. UPC-s fórumban már olvastam, hogy használják, panszmentesen
Digi esetében a CI+ -ról épp itt folyik az értekezés -
Tizedes1
aktív tag
Vígan le vagyunk szarva, az a helyzet.
Nem azért vettem ezt a tévét, hogy legyen egy médialejátszóm és HD youtube + bizbasz rajta, de a firmware frissítésben X idő után kidobnak egy SKYPE javítást???? Miaf@szom???Ennyire telik??
MErt mi lenne?? a drágább készülék tudását megkapnám olcsóbban?? Egy frászt!
Van egy tévém, amit majd 5 év múlva megkapnak a gyerekek.
Addigra nagyot fog változni a technológia és tegnap kezdtem el gyűjteni a következő tévére.
3000 forintot be is raktam egy nem használt pénztárcába -
Tizedes1
aktív tag
Amíg digim volt, nekem nem volt ilyen gondom.
A fejlesztés miatt nagyon mérges vagyok rájuk.
A Motorola Defy-val is ez volt a bajom: egy frissítés jött és onnantól rotty: semmi.
Itt , mire megvettem, már volt egy frissítés, de az, hogy a youtube-on berakom a kedvencekbea videót és a tv nem látja, az, hogy a tv youtube oldalán a keresőbe beírom a netes youtube szereplő videó pontos nevét és a találatok között nem szerepel...
Ez nálam több, mint katasztrófa.
Majdnem a legdrágább modelljük volt, amikor kidobták és ha megmondanák, hogy hány eladásuk volt, megdöbbennénk, hogy hány emberre tojnak nagy ívben.
ez nem egy 100.000 forintos vacak volt, de akkor sem esne jól , hogy úgy bánnának velünk... -
M_AND_Ms
veterán
Nem, mivel egy tuner van benne. Annyit viszont megengedhettek volna, hogy az azonos frekvenciákon jövő más adókra át lehetne váltani, az technikailag tud működni, vagy Epg-t és műsorinfót mutathatna felvétel közben. Sőt a felvett műsorhoz is eltárolhatta volna a műsorinfót.
-
Bodor
veterán
Érdekes, mert én abból idézve írtam, hogy "160 GBés 2 TB közötti USB-s HDD-t támogat."
nem letölthető, hanem pdf-ként online meg tudod nyitni azon a linken amit megadtam. Természetesen van magyar nyelvű. Az utóbbi kérdésedre is találsz ott válaszokat. Szerintem media lejátszóban lévő hdd-re nem lehet rögzíteni, csak amit írtak, tehát USB-s HDD-t támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest