Hirdetés
- iPhone topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
válasz
mikadoka
üzenetére
Szia!
Irigyellek az 50 col miatt

Szerintem a bajod azonnal megszűnik, ha a beállításokban az inteligent frame creation-t KI állásba kapcsolod.
Nekem legalábbis akkor vannak ilyen aura gondjaim, ha az BE van kapcsolva.
Én ki szoktam kapcsolni, mert zavar az a természetellenesen folyamatos kép. 24 kocka/másodpercen nőttem fel lehet ez a baj
.
Lehet nem ez lesz a gond de próbáld ki ha nem tetted volna eddig.
THX módban használom máskülönben ez a legjobb filmezni/tvzni. Nekem legalábbis ez tetszik a legjobban. Kontraszt 50, fényerő -9, ÖKO: KI.
[Nekem ez a cikk tetszett itt olvashatsz a beállításokról is bővebben]Amúgy a szuper felbontást is kilőheted, de az IFC-t mindenképpen, hogy ne szarozzon a pixelekkel.
Remélem tudtam segíteni!
Csáó
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Cyrus Pre Qx dac , előfok + Cyrus PSX-R tápjával eladó
- HP HyperX QuadCast S asztali mikrofon!
- Harman Kardon DBS280 2.1 Blu-Ray 3D házimozi hibátlan új állapotban távirányítójával
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.