- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
Pedig létezik és szerintem mindegyik tévénél a g20 szériából ilyen.
Akármilyen beállítást használok, a felhős, világosabb résznél kivehető a zöldes-foltosodás.DE! mivel egyik tv sem tökéletes és a zöldfoltosodás és a feketeszín mélység állítgatása ritkán jelenik meg és ritkán veszem észre és ezek közül ritkábban zavar,
ezért a a színmélység és fekete mélységérzet, éles, természetes színek számomra annyit
dobnak a latba, hogy megérte ezt a tévét vennem.
S20 lett volna helyette, de olyan fátyolos volt a g20 mellett -szó szerint egymás mellett volt kiállítva ugyanazzal a demóval mentek, hogy nem volt kérdés , milyet veszek. -
dudeeg
csendes tag
Szia!
Az én P50G20-am is ilyen. Szerintem mindenkié ilyen.
Idegesítő, dühöngtem is miatta egy csomó ideig, aztán beletörődtem. Továbbra is észreveszem egyből, de nem lehet vele mit kezdeni.
Ezt leszámítva nagyon jó képe van a TV-nek...
leszámítva, hogy....lásd köv. hozzászólás -
Elemental
addikt
Szeva!
Nekem már majd' az első filmnél feltűnt, hogy, ha világosból sötét jelenetre vált, akkor elkezdi sötétíteni a képernyőt a tv, és ha sötétből világosba, akkor meg világosítja.
És elég zavaróan, nem átmenet nélkül, hanem darabosan.
Inkább a sötét jelenetnél veszem észre, amikor elkezdi sötétíteni.
Mondjuk ma már alig látom meg, valószínű, hogy azért, mert tudom az okát.
Ez a dinamikus kontraszt, és nem lehet kikapcsolni.
3xx K-s tvnél ez azért érdekes.
Mondjuk a szerviz menüben lehet, hogy meg lehet oldani, de ott nem akarok vaktában keresgélni.
Üdv -
mate01
csendes tag
panaudio - videopart.hu
Másol valóban olcsóbb, csak nem lehet kapni. 410 volt, de másnap megjött. 5 év garancia mindenhol érvényes, panasonic.hu-n kell regisztrálni.
update: Vettem hozzá egy dvb-t antennát 4e-ért, döbbenetes képe van a foci vb-nek.
4. kerületben tök jó a vétel, és még jól is néz ki az antenna, kb mint egy képkeret.
A sok beállítási lehetőség zavarba ejtő, pl. dvd lejátszás: a fél filmet megnéztem fintorogva, mire rájöttem, hogy ki kell kapcsolni az "intelligent frame creation"-t, mert olyan folyamatos a film, mintha videokamerával lenne felvéve. Kimondottan zavaró. Kikapcsoltam, mozi feeling is visszajött. Upc boxhoz a thx közeli prohardveren ismertetett "ideális" képbeállítás a jó, de antennával a focimeccset már "normál" képbeállítással néztem, ott jobban tetszett az élénk, videojátékos színvilág. Mellesleg a kézikönyvben nincsnek elmagyarázva rendesen a beállítás pontjai, pl. mi az, hogy 16:9 túlpásztázás??
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged