- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
A számítógépre kötés olyan dolog, hogy kb. semmi szükség rá.
Azért, mert neked nincs rá szükséged, engedd meg, hogy más használja erre is a tv-jét. Köszi.ez a sokat fogyaszt baromság
A jelek szerint ez egy évi 10ezer forintos baromság, ezt tudom másra is költeni.nézd meg a Samsung új LED TV-it.
Nem led tv-ről beszéltünk, hanem 150ezer forintos tv-kről, konkrétan az X10-ről, ami tükröződik. A 150ezer forintos lcd meg nem tükröződik, ennyi.Még egyszer leírom, utoljára: Tisztában vagyok a plazma és az lcd előnyeivel és hátrányaival. 3 hónapig kerestem tv-t, körbejártam rendesen a témát. Elismerem, hogy van olyan, amikor a plazma a jobb választás. De olyan is van, amikor lcd-t kell venni, mert az adott felhasználásra (pl nálam) alkalmatlan a plazma tv. De valamiért a plazma tulajok ezt nem akarják felfogni. Szerintük mindenki úgy használja a tv-t, ahogy ők
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest