Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Félre ne érts.én neem vagyok ellene aegy jobb LCD-nek,és szereltem fel/állitottam be haveroknek,és azok ismeröseinek,vannak azok közt is jók.(Pl nemrég 1 samu40C750..eszméletlen jó!)Csak nekem furán jött le,hogy ide irod az LCD-hype-ot.persze hogy lehurrogják. Egyénként te is nézd meg a G20-at vkinél otthon vagy áruházi próbateremben neonok nélkül,akár LED-LCD-vel váltakozva..Én megtettem és nem kérdés a választásom(G20 vagy 30)

-
Nyugi, én is kimondom hogy világosban észrevehető a vibrálása, amúgy nem nagyon zavaró és megszokható egy idő után. Amúgy szeretem a vibrálását is, az olyan CRT utódhangulat...
Sötétben persze nem lehet észrevenni.Habár kb. 3 éves Pana plazmám van, így a mostanira nem tudok nyilatkozni, sok minden változik. De kritizálom a jelenlegi távirányítóra, miért rakták vissza a fos gumigombokat?
Nekem nagyon bejött a mikrókapcsolós műanyag gombok, gondolom kispórolták megint. 
Ui.: Foszforlag? Hát igen az bizony nagyon gáz, de mostanában csak TV adást és fullHD Blu-ray és MKV filmeket nézek, a játék szórakozást kihagytam már évek óta a kényelmetlen beviteli környezet miatt (félszoba).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sötétben persze nem lehet észrevenni.
Nekem nagyon bejött a mikrókapcsolós műanyag gombok, gondolom kispórolták megint.