Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hát, az a helyzet, hogy tévén netezni, olvasgatni amellett, hogy luxus is lenne, szerintem hülyeség is
Próbáltam, még ha nagyítgatod, akkor is gáz. Messze kell ülnöd, hogy normálisan olvasni tudd, közel kell ülnöd, hogy normálisan lásd. Az olvasás hosszabb távon kényelmesebb közelről (max 60-70 centi), távolabbról tapasztalataim szerint sokkal jobban fáraszt.
A gépem játékhoz és filmhez volt a tévére kötve míg nem lett WDTV-m, próbálgattam mindent, de egyszerűen a többi dolog nem tévére valóMax akinek egybe tv-monitora van, na de az meg nem plazmaméret-kategória. Sokan ennek ellenére meg fogják próbálni, mert másnak nem hiszik el, tudom, hisz én is ilyen voltam, aztán majd szépen rájönnek. Ennek ez a rendje
Integra: tudomásom szerint HD video lejátszására ez a két chip elérhető jelenleg, (sigma van a WDben, meg realtek az Oplayben), így ha ezek egyike van benn, akkor máris egyszerűbb a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így használod a ChatGPT-t
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Disney+
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest