Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hát, az a helyzet, hogy tévén netezni, olvasgatni amellett, hogy luxus is lenne, szerintem hülyeség is
Próbáltam, még ha nagyítgatod, akkor is gáz. Messze kell ülnöd, hogy normálisan olvasni tudd, közel kell ülnöd, hogy normálisan lásd. Az olvasás hosszabb távon kényelmesebb közelről (max 60-70 centi), távolabbról tapasztalataim szerint sokkal jobban fáraszt.
A gépem játékhoz és filmhez volt a tévére kötve míg nem lett WDTV-m, próbálgattam mindent, de egyszerűen a többi dolog nem tévére való
Max akinek egybe tv-monitora van, na de az meg nem plazmaméret-kategória. Sokan ennek ellenére meg fogják próbálni, mert másnak nem hiszik el, tudom, hisz én is ilyen voltam, aztán majd szépen rájönnek. Ennek ez a rendje 
Integra: tudomásom szerint HD video lejátszására ez a két chip elérhető jelenleg, (sigma van a WDben, meg realtek az Oplayben), így ha ezek egyike van benn, akkor máris egyszerűbb a dolog

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Star Trek
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáltam, még ha nagyítgatod, akkor is gáz. Messze kell ülnöd, hogy normálisan olvasni tudd, közel kell ülnöd, hogy normálisan lásd. Az olvasás hosszabb távon kényelmesebb közelről (max 60-70 centi), távolabbról tapasztalataim szerint sokkal jobban fáraszt.