- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hát, az a helyzet, hogy tévén netezni, olvasgatni amellett, hogy luxus is lenne, szerintem hülyeség is
Próbáltam, még ha nagyítgatod, akkor is gáz. Messze kell ülnöd, hogy normálisan olvasni tudd, közel kell ülnöd, hogy normálisan lásd. Az olvasás hosszabb távon kényelmesebb közelről (max 60-70 centi), távolabbról tapasztalataim szerint sokkal jobban fáraszt.
A gépem játékhoz és filmhez volt a tévére kötve míg nem lett WDTV-m, próbálgattam mindent, de egyszerűen a többi dolog nem tévére valóMax akinek egybe tv-monitora van, na de az meg nem plazmaméret-kategória. Sokan ennek ellenére meg fogják próbálni, mert másnak nem hiszik el, tudom, hisz én is ilyen voltam, aztán majd szépen rájönnek. Ennek ez a rendje
Integra: tudomásom szerint HD video lejátszására ez a két chip elérhető jelenleg, (sigma van a WDben, meg realtek az Oplayben), így ha ezek egyike van benn, akkor máris egyszerűbb a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest