- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
admin1221
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is beléptem a G20-as táborba. 3 éve is a pana egyik felsőkategóriás modelljét választottam csak LCD-be. Akkor sem bántam meg a választást, de a g20 valami egészen más. Fantasztikus képe van mind analóg,mind digitális adások tekintetében (a blueray filmekről ne is beszéljünk). Szerintem a távirányitó zseniális a panáknál (mindenem pana a dvd írótól a blueray-ig), KB 10 perc alatt "el lehet sajátítani" az írányítást, utána már csakár csukott szemmel is.
Cicergést abszolút nem hallok, csak ha a hátuljához hajolok, de az meg nem hiba.
Egyedül arra nem tudok rájönni , hogy -tekintve, hogy tecnisat technicrypt kártyát használok T-s DIGI kábelre- miért másznak el a csatornák, hosszabb kikapcsolás után. A kedvencekből úgyszintél elillanak az adók. Hiába kapcsoltam ki minden frissítést, már minden regionális (Finn, Svéd, Német) kiprószáltam, de hiába.
Ha valaki erre tudja a konkrét választ, azt szívesen venném. Egyébként úgy vagyok vele, hogy ha más nem, így használom, mert a beltéri képével össze sem lehet hasonlítani, akkora a javulás a saját tunerrel.
Örülök, hogy jó 3 heti várokozás után végre meglett a TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest