- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
admin1221
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is beléptem a G20-as táborba. 3 éve is a pana egyik felsőkategóriás modelljét választottam csak LCD-be. Akkor sem bántam meg a választást, de a g20 valami egészen más. Fantasztikus képe van mind analóg,mind digitális adások tekintetében (a blueray filmekről ne is beszéljünk). Szerintem a távirányitó zseniális a panáknál (mindenem pana a dvd írótól a blueray-ig), KB 10 perc alatt "el lehet sajátítani" az írányítást, utána már csakár csukott szemmel is.
Cicergést abszolút nem hallok, csak ha a hátuljához hajolok, de az meg nem hiba.
Egyedül arra nem tudok rájönni , hogy -tekintve, hogy tecnisat technicrypt kártyát használok T-s DIGI kábelre- miért másznak el a csatornák, hosszabb kikapcsolás után. A kedvencekből úgyszintél elillanak az adók. Hiába kapcsoltam ki minden frissítést, már minden regionális (Finn, Svéd, Német) kiprószáltam, de hiába.
Ha valaki erre tudja a konkrét választ, azt szívesen venném. Egyébként úgy vagyok vele, hogy ha más nem, így használom, mert a beltéri képével össze sem lehet hasonlítani, akkora a javulás a saját tunerrel.
Örülök, hogy jó 3 heti várokozás után végre meglett a TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest