- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
admin1221
csendes tag
válasz
changbácsi #1103 üzenetére
Szia!
Én is így jártam csak a TV2-vel. 2 hónapig még csak ghost-om sem volt. Most hétvégén vette észre az asszony. Baromi halvány, tehát ha nem figyeled észre sem veszed (szintés csak világos vagy sárgás barnás háttérnél figyelhető meg). Én mondjuk még nem próbáltam semmivel eltüntetni, lehet, hogy nem is lehet.
-
admin1221
csendes tag
Na, megoldódott a DVB-C-s tecnicrypt modulos, T-s kikapcsolás utáni adóelállításos, kendvencelfelejtős probléma. Az életbe nem gondoltam vona, hogy ez lesz a megoldás. Nem az adófrissítés kikapcsolása/új adók keresésének kikapcsolása, vagy a Német területi beállítás helyett a Finn/Norvégra váltás volt a megoldás, hanem a TV készülék autómatikus szoftverfrissítésének kikapcsolása oldotta meg a problémát.
Csak azért írtam le, hátha valaki hasnonló problémával küzd és már szintén kipróbált majdnem mindent. -
admin1221
csendes tag
válasz
ChipKng #1049 üzenetére
Akkor a beállításoknál van valahol nyelvi beállítás (ahol az OSD nyelvét is be lehet állítani). Ott próbálkozz. Ha jól emlékszem 4 esetben lehet a nyelvet ott beállítani. Az A menü és az OSD nyelve maradhat magyaron a többit állítsd át. Utána a TV jel hozzáadása almenü pontban lehet kiválasztani milyen az adott országra jellemző műsorszórási opciót. ( én így még nem próbáltam, ezért nem tudom, hogy reset nélkül felkínálja e).
-
admin1221
csendes tag
válasz
kbalazsa #1043 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!
Kikapcsolni (a hosszabítót) csak reggel szoktam, aztán este mikor hazaértünk, pedig be. Viszont éjszakára készenlétben megy, reggelre így is össze vissza kuszálódnak az adók. Olvastam már valahol, hogy a STRONG modullal nincs ilyen, de valakinek, ezzel a Technisat-al sem.
Mindenesetre ez a probléma -legalább is nálam- eltörpül a pozitívumok mellett. -
admin1221
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is beléptem a G20-as táborba. 3 éve is a pana egyik felsőkategóriás modelljét választottam csak LCD-be. Akkor sem bántam meg a választást, de a g20 valami egészen más. Fantasztikus képe van mind analóg,mind digitális adások tekintetében (a blueray filmekről ne is beszéljünk). Szerintem a távirányitó zseniális a panáknál (mindenem pana a dvd írótól a blueray-ig), KB 10 perc alatt "el lehet sajátítani" az írányítást, utána már csakár csukott szemmel is.
Cicergést abszolút nem hallok, csak ha a hátuljához hajolok, de az meg nem hiba.
Egyedül arra nem tudok rájönni , hogy -tekintve, hogy tecnisat technicrypt kártyát használok T-s DIGI kábelre- miért másznak el a csatornák, hosszabb kikapcsolás után. A kedvencekből úgyszintél elillanak az adók. Hiába kapcsoltam ki minden frissítést, már minden regionális (Finn, Svéd, Német) kiprószáltam, de hiába.
Ha valaki erre tudja a konkrét választ, azt szívesen venném. Egyébként úgy vagyok vele, hogy ha más nem, így használom, mert a beltéri képével össze sem lehet hasonlítani, akkora a javulás a saját tunerrel.
Örülök, hogy jó 3 heti várokozás után végre meglett a TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged