- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nem tudom, de a bemutató videón alapból 4.0 volt rajta. Az integrált aksi és fix memória meg a vízhatlanság és porállóság okán érthető, és a Nexus S-t is megvették SD foglalt nélkül.
Az OLED azért sokkal kevesebbet eszik mint egy TFT kijelző, viszont érdekes összehasonlításokat írtak itt egyesek 3-4-5 éves procit használó telefonokhoz. Az nem lehet, hogy ez a kétmagos proci felét sem eszi, mint egy régi és lassú egymagos? -
parkr
őstag
már itt a nagy testvére is
ezzel meg az a bajom, hogy túl nagy
-
parkr
őstag
számomra tökéletes telefon lenne... ha:
- lenne villanója
- 4.0 lenne alapból, érintőgombok nélkül
- bal oldalt lenne a hangerő rocker
- jack a tetején lenne
- normál sim-et fogadnapersze így is elfogadnám
-
Kombat
őstag
Frissítettek a hivatalos oldalon.
Úgy néz ki, hogy oled kijelzőt kap, ami azért talán kevesebbet fogyaszt mint a tft, meg jobb a feketéje. -
NomadND1
senior tag
Abban teljesen igazad van, hogy a piac megváltozott azóta. Abban is, hogy a Samsung már maga sem tudja követni a modellek számát. Viszont bejön nekik, és használható készülékeket tesznek a piacra, ettől függetlenül sikítva menekülök mindentől ami Samsung.
Abban, hogy a Panasonic nem presztízs készülék, csak félig van igazad. Európában biztos nem, de Japánban, és az Ázsiai piacok egy részén igen. Itt nálunk idő kell majd neki, de akik eddig szerették a Panasonicot, ez után is fogják, és lefogadom, hogy villanó ide, vagy oda sok el fog kelni az elején, mert külsőre egyedi. -
Bailey
senior tag
Csakhogy mióta a Panasonic kivonult Európából azóta tejesen megváltozott a piac. Egy vagy két modellel csak az Apple sikeres. A Samsung viszont teljesen más úton jár és ez egyenlőre bejön nekik, bár szerintem már ők sem tudják követni hogy hány modellt is gyártanak. A Panasonicnak nincs igazán presztizse jelenleg hogy prémiummárka legyen. Ehhez több év kell még. És ilyen bakikkal mint a gyenge akku és a villanó hiánya ez nehéz lesz, főleg úgy hogy a rövid készenlét állandó téma az okostelefonoknál.
-
aljuzer45
csendes tag
Hm ha telefonálni lehet minden sávban,OP.-OS optimalizálva-Ára elfogadhato akkor sikeres.Más felesleges az értelmesebb felhasználoknak//Kávét nem föz-Vasalni sem O.K./ szoval értelemesen használhato légyen. Szuper kiegészitöket fizesss meg ha éppen ez is kell.!
-
-
fffeco
tag
omnia 7 utódja is lehetne designban, de hol a led villanó?
-
danih
veterán
A kevesebb néha több. Nekem bejön.
-
Gabesz1019
senior tag
Most ez komoly, hogy nincs vaku?
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Szeretem a Panasonicot, de úgy gondolom nagy bakit lőttek azzal, hogy nem raktak rá vakut. Ez már olyan alapfelszereltség, hogy egyszerűen nem értem miért maradt ki. Az NFC mindenképp dicséretes, de mire hozzánk elér....
Remélem a következő modellből már nem felejtik ki.
-
Gabi 8906
senior tag
Nekem volt HD7-em. Ha nem volt piszkálva elment 2 napig is. De ha játszottam vele valami komolyabb játékkal akkor 2,5-3 óra kijelző használattal ki lehetett fektetni.
Desire HD ami most van 1 nap max. Kijelző használat meg ha játszok hasonló mint a HD7-é.
De ezt a Panasonic telot már nem merném bevállalni.2 mag, 1 giga ram, 4.3-as lcd, és ehhez egy olyan akku ami még 1200 mah sincs.
Remélhetőleg csak elírták. -
Maateeo
aktív tag
Aksi vékony, hardver elég jó, és baromi szép.
-
ducsidu
senior tag
Az akksi vicc kategória... 1150 mAh édes kevés ilyen hardverhez és ekkora kijelzőhöz.
Pedig jól néz ki -
kiskaktusz
addikt
Lehet, hogy 9 év SE használat után után panát fogok venni?
Bitangcucc
-
JR.CSé
senior tag
íjó kis cucc már csak az árat kéne jól belőle.De sajna a spec alapján elég húzós lesz...
-
DemonDani
addikt
Hát ez a hír se nagyon hiányos, kiemeli a cím hogy androidos mikor a telefonok fele androidos már, de azt hogy vizálló és hogy a hazai piacon is bevethetik azt már nem
a speckóknál is több a lyuk mint egy tisztességes szitán
-
aljuzer45
csendes tag
Sebaj,úgysem mindenkinek tellik,a drága luxus kütyükre,ill csereberélni fél évente a kaszliját.gazdagokat nem érdekeli hisz ök mindent megszereznek úgyis!
-
formax
tag
Itt is írnak róla, még vízbe is mártják:
http://www.pocket-lint.com/news/44501/panasonic-eluga-pictures-hands-on -
RaveForce
veterán
ezt nevezem én edge to edge kijelzőnek, gyönyör
-
slice14
veterán
Én csak a vakut hiányolom a kamera mellől.
-
Bailey
senior tag
1150mAh-ás akku??
Ekkora kijelző és ilyen hardver mellé? Ez most komoly? Ráadásul kihagyták a vakut, ami aztán hatalmas plusz költség lett volna. Tényleg szép ez a telefon, de ilyen akkuval nem nagyon kellene. -
formax
tag
válasz
wertigo1984 #3 üzenetére
Nincs vaku?! De kár (nekem zseblámpa funkcióra nagyon hasznos a mostanin is), pedig nagyon szép készülék.
-
Apika
addikt
Ez egy elegáns telefon...
-
lmisi
senior tag
Jó formaterv, elfogadható vas, képernyő biztos tuti. Aztán itt vége a jó híreknek, nevetséges akku, ráadásul integrálva!!!! No microsd slot!!!!
Innét kezdve akár óriás bukta is lehet belőle nem 1,5 milliós eladás.
Masszív használat mellett hányszor kell akkutöltőre rakni 3x naponta? Ha igen 1 év alatt kinyíródik az aksi. No most +2 mm és mehetett volna 3300 mah aksi, ha már integrált cserélhetetlent akarnak.
Járványosan terjed alma microsd nélküli hülyesége -
atike
nagyúr
Nekem is bejön. Jó áron persze...
-
stamas80
tag
Szerintem inkább a Sharp Aquos 104SH-re hasonlít nem?
-
Sir Riccio
addikt
Szép.
-
barky
tag
Jól néz ki a kicsike...már ezer éve nem hallottam a panasonic markát mobiltelefonnál
A legnagyobb hiányosság számomra a vaku hiánya nem értem hogy mért nem tudnak minden telefonra dobni egyet pláne így 2012-ben (Elég sokszor jól jön egy kis fény ha másra nem is gondolom mindenki járt már úgy hogy kukk sőtétben szerencsétlenkedett az ajtóval és a zárba találással
) arról nem is beszélve hogy egy pár százas tételről van szó,,, Mindenesetre külsőre tetszetős a dolog
-
Picco
addikt
válasz
MuzikJunkie #10 üzenetére
Azthittem h csak nekem tunt fel....eleg fura h vaku nelkul adjak ki, vagy csak lephotoshopoltak rola veletlen
-
gzbotii
nagyúr
Hat ezene se fantazialtak sokat
Amugy az Omnia 7-re hajaz szerinte..(nekem legalabbis az a telefon jut eszembe rolla) -
MuzikJunkie
aktív tag
Panasonic írta a Facebookon, hogy idén kapható lesz itthon.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy megjelenik szolgáltatónál is és ha 100k köré lövik az árat, akkor az sem zavar, hogy nincs rajta vaku.
-
Pete55555
addikt
Szerintem sincs baj a névvel, a formával pláne, bár a nagy kamera keret helyett inkább egy vaku kellett volna mellé.
Ahogy észrevettem mobilarénáéknál elég nagy divat lett ez, hogy ahol csak lehet, minden telefon nevéből viccet csinálnak/kifigurázzák, ami 1-2 esetben talán érthető, de sokszor már szerintem erőltetett, és már enyhén túlhasznált szenzációhajhász elem.
-
V.T.CS.
senior tag
kellkellakarommost...
milyen aksi lesz benne?
az első telefonom egy g450 volt kb. 14 éve. -
Cyberpunk
félisten
Nem ronda, de only Japán.
-
wertigo1984
őstag
Nagyon szép, és jó paraméterekkel bír. Kár, hogy a vakut kihagyták, de mindenesetre ígéretes. Nekem anno VS3-am volt, amit imádtam, csak halk volt a csengése.
-
feliks
senior tag
Mi baj van a nevével? Szerintem nem cseng vészesen rosszul
.. jöhetne mar vízálló androidos pana is európába, máshol már úgyis annyi van, hogy nem fér el a polcokon.. -
pit stop
addikt
Jó árral ütős lehetne
Nekem tetszik szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes formatervvel és rosszul csengő névvel érkezik a Panasonic karcsú Android alapokon nyugvó okostelefonja.
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest