- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #223 üzenetére
Az angol ebay-en, 400 GBP környékén többször is láttam már. Szoktam nézegetni, érlelődik egy ideje, hogy eladom a fotós cuccaimat, és veszek egyet.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #221 üzenetére
Nézegesd a külföldi oldalakat is, Angliából egészen barátságos áron be lehet(ett) szerezni.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #219 üzenetére
Célszerű igen. Az hogy német, francia stb. az kb. mindegy, úgyis oda állítod a nyelvet és a többit ahová akarod.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #217 üzenetére
Ezek a betűk részben a színt jelölik (Silver, blacK) illetve az ország/terület specifikus beállításokat (idő/dátum/videó stb.) pl EG (Europe-German), EF (Europe-France), szóval ha E betűs az európai kivitel. Ha 60 fps-es 30 perces videólimit nélküli verziót szeretnél akkor Észak-Amerikai kivitelt keress, de azt csak szürkeimportból tudsz, és a garancia necces lesz.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #211 üzenetére
Szerintem igen.
-
Tin_Shield
őstag
válasz
sharkypeti #209 üzenetére
Frissebb van, jobb nemigen, ha pár hiányossága (pl a fix és nem érintőképernyő) nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest