- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Ez rendben van. De van egy szint, amit felesleges átlépni ekkora és ilyen kompromisszumok árán. Ez nem profi gép, ez kompakt gép azoknak, akik a telefonnál azért jobbat szeretnének (és a Leica esetében tényleg extra pénzt szánnak arra, hogy minőségibb képeket készítsenek a mindennapokban), de bizonyos keretek között és sok extra szolgáltatással. Ezek közé nem tartozik bele a HS hiánya, a "gomb megnyom és van vaku vs hotsú leszed - vaku elővesz - majd felszerel" (így már tényleg egy óriási tárggyá téve), az adott kategóriába pozicionált termék csúnyán túlnőtt méretei, stb.
Azt gyanítom, hogy sokan lesznek elégedetlenek a világban, mert egy kontinuitást vártak és nem azt kapták. Szerintem kifog jönni hamarosan egy kisebb-olcsóbb széria, ami újra azt fogja képviselni, amit a d-lux széria korábban. -
DVlad
őstag
Akkor lehet, hogy másak az elvárások egy kompakt kategóriás géptōl. Nálam minimum a kompaktság, de ezt nem tudja. A 6-os minōsége és képminōsége is mesébe illō. Ráadásul ez a d-lux a "folytatása", következō foka kéne, hogy legyen a szériának. Stb.
-
DVlad
őstag
Én végig vittem a vérvonalat. 1, 3, 5 és ha minden igaz hétfőn megy hirdetésbe a 6-os.
Az adott korban, árszinten, kategóriában és a konkurenciához képest is (a Pana tesót is beleértve) mindig a legjobbnak találtam a d-luxokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest