Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• k1csi

senior tag

válasz sebgutkopf #59 üzenetére

Nekem eleve fényerős fixeim vannak (és ha nagyon nem kell nem bővíteném a rendszert) és a flexibilitás adott, ha kell rekeszelek.
    De tényleg nem akarok ebbe nagyon belemenni, van benne egy jó adag egyéni preferencia. Nem azért használok fényerős obikat mert menő (kb. lesz@rom mi menő vagy éppen melyik fotós cuccom hogy néz ki stb.), hanem mert jobbak, több fényt vetítenek a szenzorra, kisebbek stb.
    A kb. 2-3 Fé-el fényerőtlenebb zoomot beltérben kb. a hajadra kenheted, fényerősebb verzió (ami még mindig nem biztos, hogy elég) meg annyiba kerül mint 3 fix (ami ugye van használtban is én is így vettem, mig a zoom nem igen).

Egyébként nekem nem a bitrátával van gondom, az kezd már elég jó lenni (egyébként is jobban prefelárom a stabilitást mint a bitrate-et amivel már volt negatív élményem laptop meg nem vot nálam a firmware cseréhez mert ugy nem paraméterezhető a hack, hanem firmware csere kell hozzá), hanem az fps-el. Az, hogy miért képtelen az Oly megcsináni az számomra rejtély (bár ki tudja a háttérben miben egyeztek meg, mert ennyire ügyetlenek nem lehetnek).

Új hozzászólás Aktív témák