Új hozzászólás Aktív témák
-
Az szép!
Látom a gépházban lévő táp nem elég a két kártyának, mondjuk nem csodálom.
Meg ez már AM3+, de azért meg kell hagyni, elég baszó az SABERTOOTH 990FX.
Közben megnéztem megint a Resident Evil 5-öt, (MSI Afterburner ment), és sajna CPU limites a dolog, azért nincs különbség fps-ben. Processzor állandóan 80-90% között mozog, a gpu-k meg 30-40% (ha csak az egyik megy akkor meg 50-60%)
Megnéztem 1080p-s monitoron is, annyit javul a helyzet, hogy jobban használja a videokártyákat, és kb ennyi. Crysis alatt azért jobban kihasználja a kártyákat, de 80-90% köré ott sem ment fel. Szóval lehet jobban jártam volna P55 vagy X58-as alaplappal, plusz egy i7-es procival, na mindegy
Felső slotot is b*szogattam még egy kicsit, sikertelenül, úgy hogy hagyom a francba. Másnem megy oda valami bővítőkártya vagy nem tudom.
-
Akadással én nem találkoztam, csak szimplán nem azt a teljesítményt hozza amit kéne / elvárok (aztán az is lehet hogy processzor limitem van, majd Afterburner-val lecsekkolom).
Ha nem két kártyás rendszer lett volna a cél, akkor lehet a HD 5970 se lett volna rossz ötlet, annyi a bibi hogy gyengébb mint kettő 5870 meg pluszba drága is.
#6 ergoGnomik: Ebből is látszik, hogy nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest