Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #31 üzenetére
Mondtam, hogy nem tudom milyen, mert nem én vettem, de majd ha megtudom, akkor linkelem. Van rajta ugyan így egy csomó plusz gomb, és világít is (azt hiszem pirosan). De nekem 5-6 évvel ezelőtt volt egy Trust billentyűzetem, ami világított, és jó is volt, és csak 8ezret fizettem érte
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #17 üzenetére
Na de hova megyünk már 20k-ra? Itt pont az volt a lényeg, és arról szólt a dolog, hogy a cikkben szereplő bill. 12-ért drága, mert feleannyiért is kapni egy szinten lévőt
Ha nem a pénzes oldala a lényeg, akkor meg már felejtős egy membrános bill, lehet Corsair-t vagy Razer-t venni, mint ami nekem is van
Azok már billentyűzetek
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #13 üzenetére
Jaaaj, a világítás, mekkora innováció
Van olyan is 5000-ért, mert nemrég vett egy ismerősöm, csak nem tudom pontosan milyen...
-
BlackSoft
addikt
válasz
Infranyuszi #5 üzenetére
-
BlackSoft
addikt
Na ennél olcsóbb mechanikus nincs az biztos
Szerk: Ja hogy ez már nem, csak az előző volt az, ez meg membrános... Hát ennyit egy membránosért nem adnék azt biztos
Szvsz szebbet kapni 2500-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest