- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Be lehet állítani, hogy mutassa a számot is.
/Vertis 02/
Na megvolt az első komolyabb leejtésem. Betonon landolt teljesen szétesett akku, hátlap elszállt. Hál az égnek nem lett komoly nyoma. Kicsit a sarkon van valami de nem észrevehető. Nekem furi, hogy a keretből egész erősen kint van az üveg vagy mi fene.
Jöhetne rá valami szilikon tok.
Ma első melós használatban, rengeteg telefonálás / eddig szabi volt/ csak 10% ot esett az akksi.
Szerintem simán kibír 3 napot majd.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kisspista
senior tag
válasz ssjanos #1292 üzenetére
Egy ekkora érintőképernyő javítással együtt akár 20.000 Ft is lehet! Még ha tudnál is szerezni hozzá, akkor is szét kell szedni a telefont hozzá (kell egy kis szaktudás hozzá), illetve ugrik a készülékre alapesetben a garancia. Persze a képernyő törés nem garanciális téma, de ha pénzért a szervizben cserélik, akkor ak észülékre a továbbiakban a garancia érvényben marad!
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
-
Źşë'
addikt
válasz ssjanos #1292 üzenetére
tegnap majdnem én is így jártam, kicsúszott a tokjából és landolt a járólapon, szerencsére az utolsó 20cmen azért még odakaptam és csak karcolásos baja lett
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest