- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Én a párom 6-os Iphone-jában cseréltem pár éve home gombot, mert tönkrement az eredeti, és ha már szétkaptam egy kalap alatt az akksiját is kicseréltem. A touch id funkció nem működik ugyan az utángyártott home gombbal, de legalább maga a gomb funkcionál. Egyébként a szervizes se tudja úgy cserélni hogy működjön, szóval ez nem is szempont.
A teló szervíz ugyanezt a mutatványt megcsinálta volna 30 pénzért, amikor a használt 6-os Iphone-ok már lassan kevesebbet érnek. Pár egyszerű kis szerszám kellett csak hozzá, amim volt is otthon, és megvoltam vele kb. 3/4 óra alatt. Gyakorlatilag az alkatrész ár is töredéke volt (kb. 9 ezer Ft volt szállítási díjjal együtt), és így a munkadíj is 0 Ft-ból kijött.
Sosem csináltam ilyet, és elektro műszerész se vagyok. Megnéztem pár tutorial videót a YT-on, és megcsináltam, és tökéletesen működik minden. Ennyit még megérte rááldozni, de többet már nem.
Én is meglepődtem egyébként, hogy milyen jól és egyszerűen szerelhető a 6-os Iphone, megértem, hogy a szervizesek miért preferálják az Iphoneokat, a kínai csodákkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen egeret válasszak?
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Apple Watch
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest