Új hozzászólás Aktív témák
-
pakai93
csendes tag
Este felraktam a cuccot és azt kell mondanom, hogy bitang jó.
Imádtam előtte is de pl 2 dologban biztosan rengeteget fejlődött, mert ezt pár órás használat alatt simán leszűrtem. Ez pedig nem más mint a multitasking, és a Safari. Visszatérés esetén nem tölti újra az alkalmazást vagy épp a több megnyitott honlapot, hanem gondolkozási nélkül onnét folytatjuk ahol abbahagytuk, ez tapasztalataim szerint nem minden esetben volt így 7.0.x-el.
Talán valamivel takarékosabban bánik a memóriával, ezen kis idő alatt ezeket és némi dizájnbéli különbséget leszámítva nem tapasztaltam sok változást, bár mégis, felpillantva az akku szintre azt tapasztalom, hogy jobban bírja 1 órája olvasok pötyögök és egy, azaz 1%-ot merült, az üzemidővel eddig sem volt gond, volt, hogy egy töltéssel 15 órás használat, 1 hetes készenléttel elment a készülék. Tartós használattal lehet jönnek még elő fejlődésnek és előrelépések a korábbi os-hez képest.(iPad Mini retina)
Részemről az iOS 7.1-nek és a készülék nem is:
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest