Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Juhaszatti #91 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy amikor a mostani telefonomat választottam, akkor utánanéztem, hogy melyik készülékkel menne jobb jobb minőségű netflix (androidos, l1 és netflix által megáldott). Aztán, ahogy kiderült, nincs azon az árszinten olyan, akkor elengedtem
Amúgy meg úgy tűnik, hogy a média fújta fel, a média akarta harcként beállítani. Közben meg szépen és szabályosan járt el a netflix.
-
azbest
félisten
A netlfix appot ingyen "veheted meg" ios-en és androidon is. Interneten elő lehet fizetni rá a saját weblapjukon. A videós streaming appokban belépés után lehet nézni a tartalmat. Ez mindkét platformon szabályos megoldás. Ha jól sejtem a most elérhető netflixes külön telepítős játékok is ingyenesek és netflixes fiókkal belépve használhatóak, nincs bennük vásárlás. Se a google, se az apple nem kap érte jutalékot, ingyen engedték be a streaming platformot. (csak ha appon át is van előfizetési lehetőség és azt használja a vásárló, abból lenne jutalék, de ezt pont kivezette már a netflix is).
A mostani hírek egy másfajta játékról szólnak, csak nem mindig derül ki. A stadia és a geforce now és xbox game streaminghez hasonló lenne. Amikor egy távoli szerveren fut a játék és neten át éri el az előfizető. És nem külön fizetős, hanem a netflix előfizetés fiókjával használhatóak. (cserébe drágább lett és ha nem játszol, hanem filmezel, akkor is többe kerül)
Na abban van különbség, hogy a google engedi az ilyen távjáték streaming alkalmazást, amiben többféle játékból lehet választani. Az apple viszont nem engedni, mert a streaming appra hiába adnak meg korhatár és más besorolást, mivel sokféle játék futhat rajta keresztül, ezért ezt a jokert nem engedik megjátszani. Helyette fel lehet tenni a store-be külön-külön csak egy játékhoz dedikált streaming klienst, így biztos a korhatár és más besorolás hozzá. Vagy lehet böngésző alapú játék streaming.
Értelemszerűen, mivel ez is az előfizetéses rendszerben megy, nem külön megvehető cucc, ezért szintén nem kap jutalékot belőle sem a google, sem az apple.De lehet én tévedek és most még tényleg csak buta mobiljátékokról van szó. Simán fel is kerültek a storeba mindkét platformon. A netflix app kezelőfelületére meg nyelvterületenként kerül ki fokozatosan a listázó ikon.
-
azbest
félisten
amúgy film és sorozat streaming appban játszani nem olyan, mint postán csokit venni?
-
azbest
félisten
nincs itt semmi látnivaló... majd szépen egyenként felteszik a storeba a játékokat, ahogyan eddig is tették, ahogyan android alatt is tették.
Ettől függetlenül még be lehet tenni egy képernyőt a netflix videó appba is, ha annyira fontos ott játékos oldalt mutatni. Ott rákattint a user, átdobja a storeban a játék oldalára és install, vissza is kerülhet az eredeti oldalra azt hiszem.
Sőt, emlékeim szerint lehet úgy hívni a store-os app oldalt, hogy telepítés esetén a telepített app kap plusz infót első induláskor egy adatmezővel. Ezt reflinkes telepítéshez szokták amúgy használni alapból. Azzal be is tudja automatikusan léptetni a játék appban is a felhasználót a netflixes fiókjába. Mégcsak manuális belépés sem kell.
Később pedig valsz appot indítani is tudhat talán a netflix videó appos lista oldalról, ha már fel van telelpítve. Androidon biztos, ios-en nem tudom pontosan, de valószínű.
Szóval nincs itt semmi látnivaló, megoldható a jelenlegi körülmények közt, hogy a netflix előfizetéshez osztogatott ingyen appokat a netflix appból indítsák el és a telepítést onnan kezdeményezzék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest