Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Persze, amúgy értem én, mert akkor a 6"-os telót és a tabletet lehetne kiváltani egy ilyen eszközzel. Természetesen abban is van ráció, sőt!
(#5) ρσгτσ: magasságunk és gatyáink hasonlóak.
Azért én még kitartok. A Motorola összecsukható modelljei nagy kedvenceim voltak jópár évvel ezelőtt. Szóval én örülnék, ha egy hasonló koncepció összejönne, nagyon.
-
Wajk
addikt
A kávamentesség köszöntekor reménykedtem, hogy nem csak phablet méretek lesznek, hanem mondjuk a meglévő akkor 5"-os modellek fizikai méretén kihúzzák a kijelzőt.
Nem jött, egy darab sem kb.
Erre te most csak azt várod, hogy legyenek összecsukott állapotban 6"-os mobilok és kihajtva duplaekkorák.
Látom már mindenki megbarátkozott a jelenleg futó méretek cipelésével, hogy kisebbet már el sem lehet képzelni. Úgy tűnik csak én szeretem a szűkebb fazonú nadrágokat, amibe nemhogy 6"-os mobil nem fér be...
Én azért reménykedek, hogy ez vagy a korábbi Motorola Razr koncepció megvalósul. Akkor lesz az, hogy 6"-os mobilom lesz, de csak kihajtva.
(#2) ρσгτσ: én venném
lenne nagy kijelző, kívülről védve. Szinte biztos, hogy lenne egy kisebb külső kijelző, ezzel csak a "belsőt" demózták, csak a kijelzőt.
-
törölt tag
Ez még nagyon prototípus, de amúgy igen.
Ebben a kialakításban amúgy sem lenne értelme, mert még külső kijelző sincs. Csak valamivel nekik is elő kellett jönni. Szerintem hoztak egy full demo cuccot, ami szinte csak kijelző.
-------
Itt van egyébként egy normális videó az eszközről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest