- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Persze, amúgy értem én, mert akkor a 6"-os telót és a tabletet lehetne kiváltani egy ilyen eszközzel. Természetesen abban is van ráció, sőt!
(#5) ρσгτσ: magasságunk és gatyáink hasonlóak.
Azért én még kitartok. A Motorola összecsukható modelljei nagy kedvenceim voltak jópár évvel ezelőtt. Szóval én örülnék, ha egy hasonló koncepció összejönne, nagyon.
-
Wajk
addikt
A kávamentesség köszöntekor reménykedtem, hogy nem csak phablet méretek lesznek, hanem mondjuk a meglévő akkor 5"-os modellek fizikai méretén kihúzzák a kijelzőt.
Nem jött, egy darab sem kb.
Erre te most csak azt várod, hogy legyenek összecsukott állapotban 6"-os mobilok és kihajtva duplaekkorák.
Látom már mindenki megbarátkozott a jelenleg futó méretek cipelésével, hogy kisebbet már el sem lehet képzelni. Úgy tűnik csak én szeretem a szűkebb fazonú nadrágokat, amibe nemhogy 6"-os mobil nem fér be...
Én azért reménykedek, hogy ez vagy a korábbi Motorola Razr koncepció megvalósul. Akkor lesz az, hogy 6"-os mobilom lesz, de csak kihajtva.
(#2) ρσгτσ: én venném
lenne nagy kijelző, kívülről védve. Szinte biztos, hogy lenne egy kisebb külső kijelző, ezzel csak a "belsőt" demózták, csak a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem nyílnak a Foldok?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Projektor topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest