- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt nem mondtam, hogy rossz, de van nála jobb (GSMArena: Solid audio output), és ezért tettem fel a kérdést, hogy vajon a nagy együttműködés kimerül-e annyiba, hogy hozzácsapnak egy JBL fülest?
-
Keresztapper
senior tag
Aki addig nem jut el, hogy feldobjon egy sima CM-et, az lehet hogy így érzi.
Persze jöhet majd a jogos kritika, hogy de nem azért vettem hogy mókoljam stb., de én tényleg csak annyit tudok mondani, hogy az ég világon semmi bajom vele, sőt mérföldekkel jobban működik, mint az eddigi samsung-ok vagy htc-k bármelyike (na nem mint ha olyan sok lett volna ezekből, de az is biztos hogy amik voltak, azok a zászlóshajók voltak, de csalódtam bennük).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest