- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oppenheimer #15 üzenetére
nem csak és kizárólag a oneplus miatt, de részint igen.
sok évvel ezelőtt ez még elképzelhetetlen volt egy jbl szintű gyártótól, de mostanság már csak a pénz diktál, és részint minden nagy gyártó eladja magát szinte bárkinek, ha a megfelelő összeget kínálják számukra. -
mihez nem adja már a jbl is a nevét...
-
MartOOn
addikt
válasz
Keresztapper #12 üzenetére
Ehhh... Ismerem magam.
ha egyszer elkezdem ugysem hagyom abba. Hetente lesz rajta minimum uj rom. De ez lesz a vege mert a hw nekem nagyon bejon(kijelzo, akksi, hangzas, haz) Majd meglatom...
-
MartOOn
addikt
válasz
Keresztapper #8 üzenetére
Ez nem eljutas vagy nem eljutas kerdese... Out of box a cyanogen official teloja bugzik. Nem kicsit, hanem nagyon. Ez gáz. Amugy teljesen jo telo, nagyot kell villantania az uj nexusnak hogy cseréljek de ezek a dolgok kicsit zavarnak. Szetromolni meg az s5-ot is szet tudnam... Kinottem belole koszonom.
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt nem mondtam, hogy rossz, de van nála jobb (GSMArena: Solid audio output), és ezért tettem fel a kérdést, hogy vajon a nagy együttműködés kimerül-e annyiba, hogy hozzácsapnak egy JBL fülest?
-
Lecs@
addikt
válasz
Keresztapper #8 üzenetére
+1 . Eddig a Kínai telóimmal elégedettebb voltam, mint a Koreai, Japán stb gyártmánnyal.
-
Keresztapper
senior tag
Aki addig nem jut el, hogy feldobjon egy sima CM-et, az lehet hogy így érzi.
Persze jöhet majd a jogos kritika, hogy de nem azért vettem hogy mókoljam stb., de én tényleg csak annyit tudok mondani, hogy az ég világon semmi bajom vele, sőt mérföldekkel jobban működik, mint az eddigi samsung-ok vagy htc-k bármelyike (na nem mint ha olyan sok lett volna ezekből, de az is biztos hogy amik voltak, azok a zászlóshajók voltak, de csalódtam bennük).
-
<Adamsky>
nagyúr
Vajon a JBL füles upgrade-en kívül történik más is? Mert csupán ettől nem fog (sokkal) jobban szólni.
-
Lecs@
addikt
" aztán számos késéssel és az ígéretek problémás teljesítésével várt híressé és hírhedtté " ez azért szerintem így durva.
-
porse
őstag
kameraapplikáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest